Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
SBB и всички други железници в Швейцария
liro4605:
Тоз модел пък го виждам за първи път.От пояснението към него само разбрах че е ПРА-БАБА на КРОКОДИЛА.Както и това че понеже максималното натоварване на ос било 20тона,а "БАБА" била по тежичка се наложило да сложат още 2 оси :scratch_ones_head:! Бих казал че сега вече по скоро ми прилича не на пра-баба на крокодила,а на баба Цоцолана. :haha: 8оси х 20тона =160тона (едва ли е толкова).
toniemi:
Малките колела нямат натоварването на задвижващите!
6x20t.
2x?t.
liro4605:
http://www.youtube.com/watch?v=hWCJR3Wq88E&feature=autoplay&list=FLYIX9NHi2uWQ&index=2&playnext=1
Sкъпи sъмишленици в SBB!Приемете този клип като поздрав!
Върти ми се една идея в главата :scratch_ones_head:.Дали няма да е добре да си направим една Тематична SBB Sbb+ирка?
Sъбирането на едно мяSто на локомотиви и вагони който най-много хареSваме би било нещо :yahoo: :yahoo: :yahoo:!
Какво миSлите?
TheJackal:
Миро, а ÖBB не те ли кефят? Крокодила с няколко ейлцуга ми е любимата композиция в колекцията. Швейцария и Австрия са почти преплитащи се с интересните си влакове и живописни пейзажи. :)
liro4605:
ААААаа,как не!Виж че и тях съм ги записал под аватара.Един от най-най-любимите ми локомотиви е 1014 на ÖBB!!!
Яд ме е,че тоз Сименс всичко съсипа!Сега ни SGP,ни SLM,а това като много хора знаете са фирми с традиций в локомотивостроенето,но това е друга тема!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия