Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
SBB и всички други железници в Швейцария
gregary:
Браво :good: -ще следя с огромен интерес.
ФЕН съм! :give_heart: :give_heart:
BateYavko:
Хубава тема сте отворили, браво!
Добри са им влаковете, няма спор. С часове съм стоял по линиите и гарите да ги зяпам. Само...да не се качваш на тях щото...Женева - Сейнт Гален...200 франка билетчето, точно на половина е пътя с кола. Обаче ако искаш да плащаш - знаеш за какво, в някои има и интернет, и т.н.
ankar:
Ако имаш възможност да направиш малко снимки и ги споделиш с нас ще е страхотно.
BoRoco:
--- Цитат ---Искрено завиждам на някой между нас който имат някой от тези локомотиви на модел .Имам предвид именно серий Bm 4/4 и Am 6/6 .Със здраве да си ги карате,а може и в темата някой снимки да сложите на тях
--- Край на цитат ---
Със сигурност между нас е собственикът на Аm 6/6, има и снимки на модела на една от клубните срещи (производство на Hobbytrain), аз имах един, но така и не го пуснах в движение, защото ме мързеше да му монтирам декодер, а Адри може да каже кой е новия собственик.
Очаквам с нетърпение да излезе модела на Вm 4/4 на LS Models
http://www.lsmodels.com/Pages/General_F/Home_F.htm
имаше го произведен от Fulgurex и Lemaco преди, но цените бяха много дебели.
IKAR:
Въобще не е задължително да думкате 200 франка само за едно возене. Има например Swiss Pass за една седмица, за 14 дни и за месец, като последната струва към 650 лева. Но дава право на абсолютно неограничен брой пътувания по цялата ж.п. мрежа, всички кораби, автобуси, градския транспорт във всички градове плюс безплатни посещения на всички музеи. За малките частни планински железници и лифтовете - някои от тях са включени изцяло в картата, а за останалите дава право на 50% намаление. Иначе наистина, с отделни билети, излиза в пъти по-скъпо.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия