Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

SBB и всички други железници в Швейцария

<< < (61/216) > >>

topalov:
Колеги, моля ви се, въздържайте се от чат в темите... има локумена тема за тази цел!  :on_the_quiet: :on_the_quiet: :on_the_quiet:
Иначе аз, временно или за постоянно, не съм вече в Звицера. Сега други ветрове ме духат!
Пък и да се върна скоро, то там в Лугано не е толкова интересно, нищо че минава големия трафик от и за Италия. Затова реших да поддържам духа ви със снимки от нетЯ.  ;D

mitko0888:
Такива "икономични" не съм срещал другаде:

Това май също е железница:

widowmaker:

--- Цитат на: mitko0888 link=topic=2767.msg70059#msg70059 date=1325793960 ---Такива "икономични" не съм срещал другаде:

(Image removed from quote.)

--- Край на цитат ---

Ако визираш стълбовете, такива подобни имаше по трасето Русе-Варна преди години (поне 20),
сега не знам какво е дереджето там...

mitko0888:
Мислех си за локомотивчето - Re 450, ама и стълбовете са хубави.

topalov:

--- Цитат на: mitko0888 link=topic=2767.msg70059#msg70059 date=1325793960 ---Това май също е железница:

--- Край на цитат ---
Да, въжена железница, разпространена на доста места, където има денивелация с голям наклон, най-често около 45о и разбира се желание някой да я построи. Двете вагончета са вързани с въже, средата на което е връхната точка на трасето.

http://en.wikipedia.org/wiki/Funicular
И една снимка от мен, че Иво ме изяде за т'ва Лугано ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия