Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

SBB и всички други железници в Швейцария

<< < (114/216) > >>

gregary:
Мда...развиват се технологиите.
Обаче според мен,с прокопаването и пускането на новият тунел,ще се "убие" романтиката и красотата на Готтард трасето.Със сигурност,то ще продължи да съществува с някои регионални влакове,но...няма да е същото.Товарните и международните пътнически влакове ще минават през новия тунел.Седейки си някъде на перона в Гьошенен или Васен (гари по сегашното трасе),пиейки си бирата ,с фото в ръка и в очакаване на поредната готина композиция от контейнери,цистерни,пътническа или...все "цвета" на евро влаците,ще минават от време на време някои регио влаци.
Демек!
Трябва да се види това нещо,преди да се промени! :buba: :drinks: &bgflag

bazitov:
Един вид имаме тази година, което в комбинацията по-скъпия франк, прави всичко чудесно :D

BaHkaTa:
Според мен няма да има кой знае какви промени. Не знам до колко ще убие романтиката на старото трасе. То ще продължи да функционира паралелно. Пускането на новия тунел е да увеличи капацитета на товарния превоз главно от и за Германия/Италия. Също така цел на този тунел е да се намалят вредните емисии от авто-транспорта. Нещо за което швейцарците ги е еня и проактивното им мислене е за възхищение. Сериозна инвестиция на пари и време от 20 години строеж.

Еми спотерчета разполагате с година и половина да нащракате интензивния трафик през старото трасе :) След това пак ще щракате ама с теле-фотото и на висока скорост.

Best Ripper:
Швейцарите са извън тоя свят... Тишина, мир и спокойствие... Кат шерпите.. Никакво бързане, никъв зор... Да го ....пиййп... целия свят... Прибрали сме парите на евреите и майната им!  :spiteful:

eurostar:
Bahnverkehr am 13.7.2013 - Railpool und Siemens D…: http://youtu.be/8cHUmgAXOyQ

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия