Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
SBB и всички други железници в Швейцария
Best Ripper:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=3861.msg100105#msg100105 date=1436166287 ---Не е лесна вашата: Загорка, Пиринско, Астика, Шуменско, Каменица, а наливната не мога да я позная ...
--- Край на цитат ---
Наливната се наливаше от бутилка... ;)
bazitov:
Приятна сбирка :hi:
Имам повод за пътуване през авгут и реших да стигнем до Göschenen, за две вечери.
Надявам се времето да е благоприятно за прешеходния маршрут до Wassen.
Едва ли ще съм способен на толкова детайлен разказ, но ще гледам да опиша транспорт, места за нощувка или иначе казано неща, които биха били от полза на всеки, който
би искал да направи подобна "разходка".
Величко:
То да им беше само бирата различна :blink:
Ами вижте им мин. вода -отново различна :blush2:
Ми влакчетата -роко до марклийн, като путин до обама :swoon:
Best Ripper:
--- Цитат на: Велко link=topic=3861.msg100116#msg100116 date=1436191462 ---То да им беше само бирата различна :blink:
Ами вижте им мин. вода -отново различна :blush2:
Ми влакчетата -роко до марклийн, като путин до обама :swoon:
--- Край на цитат ---
Ти не се скатавай! Другия път да си шеф-диригент на масата. Иначе щи спукам гумите на влака! :on_the_quiet:
liro4605:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=3861.msg100105#msg100105 date=1436166287 ---Не е лесна вашата: Загорка, Пиринско, Астика, Шуменско, Каменица, а наливната не мога да я позная ...
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: pach link=topic=3861.msg100107#msg100107 date=1436175701 ---ХАхахахахаа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Мироооо, нали знаеш - когато се влиза в заведение се пита от коя бира колко има за да не свърши баш когато не трябва...
И на нас ни се е случвало да сменим бирата по време на сбирка, ама толкова марки да извъртим...
:drinks: :drinks: :drinks:
--- Край на цитат ---
Това което мога да кажа за двата коментара е една дума-толерантност.Всеки уважава,какво харесва другия.Всеки си пие к'вото му е кеф,нас ни събира друга една грамада наречена Алпи,едно друго доказано величие в железниците наречено SBB,RhB и май,май скоро,ще присвоим още малко от АЛПИТЕ с OBB и FS ,таааа на следващата среща техни любители могат да се чувстват поканени :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия