Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
SBB и всички други железници в Швейцария
IKAR:
Не знам за вас, но цялата тая финансова работа в нашето иначе прекрасно хоби все повече и повече ми изглежда анормална и извън всякаква логика. За сравнение - нерИалистичните модели на вертолети с камера или т.нар. дронове, които са доста по-високотехнологични изделия и с много повече възможности напоследък в повечето случаи поевтиняха до напълно приемливи и поносими за такава апаратура цени (е има и много скъпи, разбира се), та запалените по този вид авиомоделизъм и най-вече по аерозаснемането могат сравнително лесно да си ги позволят, нещо, което само допреди 2-3 години беше напълно немислимо........Е вярно, че няма много рИализъм, понеже в действителност никога не са произвеждани, освен някои интересни прототипи, вертолети с 3, 4, 5, 6, 8 и 10 витла, но в случая целите са съвсем други.....А ние "кихваме" все повече и повече за продукция, която не е претърпяла особени изменения през последните 10-15 години, даже напротив, наблюдава се влошаване в следствие на много фактори, които няма смисъл пак да се обсъждат..........
Best Ripper:
mitko0888, а ти случайно/евентуално да прочете това?
--- Цитат на: gregary link=topic=3861.msg100434#msg100434 date=1438955764 ---http://www.modellbahnshop-lippe.com/produkt/Trix/8-4-005001-249716-0-0-0-5-2-2-0-gatt-de-h-0/ein_produkt.html
Преди два - три дни беше 299 Е. Сега е 335, но все пак в сравнение с дригите магазини е по-евтин! Та, кой ще ...черпи по бира? :drinks:
Все пак си е емблема...
--- Край на цитат ---
Не си, нали? Ама е по-лесно копи/пейст от заглавната страница на липето...
mitko0888:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=3861.msg100445#msg100445 date=1439027172 ---mitko0888, а ти случайно/евентуално да прочете това?Не си, нали? Ама е по-лесно копи/пейст от заглавната страница на липето...
--- Край на цитат ---
Случайно/евентуално да видя къде съм писъл: Не че има смисъл, ама да ти припомня:
Old Boris:
За съжаление така е. Липето вдигна цените в сряда срещу четвъртък (5-6 август) с няколко процента, като за някои изделия е значително. :angry: :wild:
На което аз отговорих:
Липето СВАЛИ цените на Роко и Флм с 20% (за евтините модели) и с 25% (за останалите)до края на август.
Нямам думи ... "най-добрият" напарво паднах под макета
Old Boris:
Не искам да споря, но за мен реално правейки си шопинг листа (шопинг кар) в сряда, когато го поръчвах в четвъртък вечер вече общата цена беше с 22% по-висока от предния ден. :( :(. А поръчката беше много солидна и разнообразна. Платих я, защото бях се навил да ги купя. Не иска да споменавам сумата. Може някои неща да са поевтиняли, но моите поръчани 22 неща са бяха поскъпнали!
mitko0888:
Промоцията свърши за по-малко от един ден, по "юридчески причини" ...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия