Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
SBB и всички други железници в Швейцария
mitko0888:
--- Цитат на: Old Boris link=topic=2767.msg118278#msg118278 date=1586431050 ---И на нашите мостове по ж.п. Линиите ни, строени през 1910-1940 години, по време не стрес тестовете проектантите на моста са стояли под него като гаранция с живота си за сигурността.
--- Край на цитат ---
Вярно е че тези номера са известни отдавна. Мост не пада по време на стрес теста. По време на този тест се мери колко милиметра е провиснал. И с проектант под него, и без него - мостът няма да падне при такъв тест.
pach:
Ха сега да те видим Грег....от PIKO предлагат нещо добре изглеждащо от SBB! От Рейнолдс го представят в 12 мин. клип:
https://youtu.be/lPS7BBb_VPU
И кафе да си сипем де!!!
:drinks: :nyam: :hi: ;D
gregary:
Хвана ме точно когато пиех кафето. :drinks: (крайно време е да има един емотикон за кафе :haha:)
Моделът беше дългоочакван от мен и в интерес на истината Пико го произведе бързо. Пуснаха го в каталога и го направиха, за разлика от LS Models които няма да го направят вече шеста година. Имат добър мениджър (малко нестандартен, но пробивен и иновативен), ама това е друго кафе... :)
Моделът лично мен ме задоволява и му се кефя. Но, има една подробност която леееко ми развали рахатлъка с кафето. Преди близо година пуснаха сет от два пътнически вагона, които са в комплект с тоя сет. Мотрисата и щоервагена имат осветление, а двата вагона не. Като ги сложиш в завършена композиция, липсата на осветление в средата й е очеваден минус. Някога ще трябва да сложа осветление... Иначе, човекът (от клипа) пропусна да отбележи, че вратите между фаровете се демонтират и се слага кош/мех (как се казваше точно?) за да има връзка с втория вагон. В случая и кинематиката е добре направена - кошовете са един до друг.
Adrian:
https://www.navemo.ch/
двойно със сметана
bazitov:
А това чудо какво е ? (погледнах дали не е публикувано на първи април)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия