Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Темата на liro
liro4605:
Един фотос който защо ли свързвам със събитието?
Това място е повече от уникално.Точно над тунела се намира къща музей ,която от към улицата е на 3 етажа а от към тунела на 5.А каква голяма тераса има само за сбирки и влака да ти трака отдоло.Но затова някой от района може да каже повече.
06та ми е една от най омразните серий в БДЖ но като я видях на БГ модел защо си промених мнението незнам ;D!Тая Убавица ако и "проговори" ше е страшно :good: .Има едно странно пърпорене като се форсира дето винаги ме е кефело ;D .
Vlado:
Убавицата вече "проговори" и как само говори... малиий, още не мога да забравя свирката й, като Васко пусна лока у тях. Но понеже отрочето още е при "татко си", демек локът е при Васко за монтаж на възли и детайли и извършване на изолирани и товарни проби, все още не мога да й направя клипче, че да й се изкефят всички. Но и това предстои... мда, предстои... :ok:
pach:
--- Цитат на: liro4605 link=topic=2596.msg48182#msg48182 date=1288616577 ---...
06та ми е една от най омразните серий в БДЖ но като я видях на БГ модел защо си промених мнението незнам ;D!Тая Убавица ако и "проговори" ше е страшно :good: .Има едно странно пърпорене като се форсира дето винаги ме е кефело ;D .
--- Край на цитат ---
Ако остане време днес (ако ли пък не - значи утре :scratch_ones_head:) ще кача клипче как такава начело (пред електровоз) изкачва входната гърловина от към София на гара Горна Баня...Звука наистина е ...пърпорене!!! :hi:
liro4605:
Чудо си е като "запърпори"!!! И в радиус от 500метра на всички згради им вибрират стъклата :lol: !
ЕЕЕЕ Владо ше чакам с кеф да видя клипчето!Пък ако се случи някой път и в клуба наживо да го видя може съвсем и да си променя мнението за серията ;D.Ама реалната си е голяма мизерийка.От вътрешен интериор "0" .Или както казваше един даскал по правилници лека му пръст в ПЖИ:
-"Нулаа!Нула с точкааа!Вакууум!!!" ;D
А моя коментар е че този локомотив е измислен за наказание на машинистите,но на модел ми грабна окото.
Евала на постаралите се майсторчета! :hi: :hi: :hi:
Vlado:
Естествено, че ще я видиш в клуба! Че то човек не се ли похвали... :spiteful:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия