Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Темата на liro

<< < (4/77) > >>

pach:

--- Цитат на: optron link=topic=2596.msg48323#msg48323 date=1288730921 ---...
На мен ми е любопитно кой е ентусиастът в мащаб 1 ! Като го гледам, има доста подобни на нашите вагони...
Ако чете тук, нека да осъществим контакт, сигурно имаме много да си говорим.

--- Край на цитат ---

Ами доколкото знам от Чакъров, ти "оптрон" и Гроздан го "подведохте"  ;) с явяването си / не възможно на Националната Нонференция , та той в последния момент успя да се организира със Сираков, и да докара освен вагони също и 37 метра релсов материал, та направи тези демонстрационни карания в І-цата.
 :yes: ;D ;D ;D
--- Цитат на: liro4605 link=topic=2596.msg48324#msg48324 date=1288732137 ---(Image removed from quote.)
 Ми харесами ама не се събра през вратата и се наложи да го возя на "багажника" :haha:

--- Край на цитат ---

Те това вече ме разбива - първо фенер за "край на влак", сега и остатък от гаров часовник... :swoon: :yahoo:
Ще го въстановяваш ли в работно състояние?
Страхотен "багажник"!!! :good:

liro4605:
За жалост вагоните бяха само такива в който неможеше да го кача ,а през вратата хич нещеше да влиза -"инатеше се".
Събрал съм каквото ви дойде на акъла иначе.Идеята ми е някой ден да си направя нещо такова.

За сега само събирам и ще се радвам да доживея до пенсийка и да си ги гледам на селския таван.

EMPEROR:
Момчета, отделих мненията, за да не става прекален офтопик в темата за Националната среща. Няма да ги трия тези, защото има интересни неща, но ще ги преместя на друго място.

liro4605:
Понеже найстина много отклонихме темата и направо търпението на модератора да не ни резне е ОГРОМНО ,нека в тази тема всеки пише нещо когато се чуди дали да отвори тема. :hi:

liro4605:
Така и така темата я има ще се постарая да я позаредя с нещо което мисля ще ви е интересно.

Един лек старт http://www.youtube.com/watch?v=lXKGcUYmGF0

Ей такива вагони ще искам да имам винаги че и заедно с 04тата -най красивия дизелов локомотив.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия