Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Темата на liro

<< < (48/77) > >>

pach:

--- Цитат на: liro4605 link=topic=2780.msg67673#msg67673 date=1321694660 ---Някъде назад във форума съм качвал снимки на Яворовец.Такава камбана по-ясно може да снимаш като ми дойдеш на гости  :drinks:Тази нещо недрънка както трябва обаче.Във филма "Бай Ганьо из Европа"(може да бъркам името)звънти точно :ok:. http://www.vbox7.com/play:deef119f

--- Край на цитат ---

Как можем да разберем кой е верния звук?
В "Откраднатия влак" са три камбани и съответно три чукчета, чукащи неравноделно в три тона.
А при "Бай Ганьо" се чуват само две чукчета и съответно само два тона...
Това с гостите добре звучи, ама ще е след нова година, че хем да намерим свободно време (еле па я... :blush2:)
хем да се подготвим подобаващо (еле пъ ти... :spiteful: :pleasantry: :lol:).
И без това имам още работа по нещо което си е за твое "наречено" още с почването,
тъкмо за да ти го предам като ...следновогодишен подарък!  :spiteful:
 :drinks: :hi:

liro4605:
Двете чукчета удрят заедно.

liro4605:
Когато гарата е с три направления както е Вакарел например тогава има три камбани и всяко чукче чука по отделна камбана.Жалко че при ремонта на гарата камбаната "потъна"някъде.Най-вероятно за скрап.

mill:
 :)

liro4605:

Малко от днес по повод едни предни публикации.СЖД все още се движи и по БДЖ.Вечна дружба :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия