Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Темата на liro

<< < (61/77) > >>

piko1:
ее най накрая някой да ми даде тия мой желани отговори евала  :drinks:
смятам да пусна една тема как се образуват uic номерата по локомотивите и вагоните че колкото и да търсех по българските форуми не намерих никъде как какво

bdz43r:
Не си търсил достатъчно. Всичко има.

liro4605:
Само с две думи искам да ви кажа че нашата 4та линия в участъка Търново-Дъбово е уникална и който не е минавал от там поне по един път зиме и лете да не се смята за никъкъв фен на железниците.Нещо уникалнтооооооо е!Рокен рол и влакове форевър както и поздрави от мен  :)

Днес на портала на 10ти тунел течеше такава вода че самият портал не се виждаше сякаш локомотива се сблъска с водопад.Уникално изживяване.Просто това е една страхотна линия имаш чувството че някой те е умалил и караш влакче на макет.А гората ах гората Зелена ЗЕЛЕНЕ до "безобразие" ЗЕЛЕНА !Уникално!
Пожелавам на всекиго да се качи на влака и да го изживее!

TheJackal:
Миро, това което казваш е точно така! В периода 1991 - 1993 год. служих във Велико Търново ВВОУ "Васил Левски". Та всеки петък следобед, хващах влака от Търново до Дъбово и от там на експреса и в 22.00 часа си цъфвах в Бургас, а в неделята с влака Бургас - Плевен се прибирах. Този път, имаше момент когато го бях на мразил до болка особено лятото, но не и зимата беше невероятна красота! :)

liro4605:
Eдна снимка макар и вече в полето която трябва да не си човек за да не те трогне.Винаги ме е кефело късна пролет да минавам през полята.Красотата е веднъж.

Само едни релси разцепват тази красота и като ги видиш и тях става още по красиво.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия