Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Темата на liro
pach:
Уникалноооо!!!
:swoon: :swoon: :swoon:
:hi: :hi: :hi:
evrokoma:
Аве лиро що не каеш на тея от БДЖ когато изхвърлят нещо да ти са обаждат гледам бая антики си събрал споменаваш и за телеграфен стълб :pleasantry: струва ми се че се опитваш да направиш първия частен музей на транспорта в българия :yahoo: само не прави грешката да закараш некой локомотив вкъщи че мое да та добият тогава :haha:
Иначе насериозно уникални находки имаш браво за проявеното чувство за отговорност към тези старинни вещи свързани с транспорта и най вече с железниците :hi:
CaLLlo:
--- Цитат на: liro4605 link=topic=2780.msg49821#msg49821 date=1290589051 ---
... Още ми намекват за телеграфния стълб ;D ама си е готин. ...
--- Край на цитат ---
Бях чувал за табели на локомотиви, вагони и сгради; свирки на локомотиви - 3 и 5-гласни; скоростомери и фенери; билети и шапки и какво ли още не, нооо тоя път съм :swoon: ... явно работата тук е много сериозна ...
liro4605:
Едно уникално за мен кантонче което остана само в архивите ми.Преди 2зими отиде за огрев някъде.Сега се опитвам да направя нещо подобно в реален размер,а на макета мисля през метър два да има по едно такова макар и не точно същото.
На наща държавна простотия трябва нещо яко като кантоните на Барон Хирш само за да може да устой!!!
Но съдейки по вида на старата гара Коньово май и това не е достатъчно :no: :no: :no:!!!
Това са архитектурни реликви който в друго време и на друго място може би щяха да бъдат оценени.
Любимата ми гара-ВЕЧЕ спирка Яворовец АРХИТЕКТУРЕН ШЕДЬОВЪР
Кой ли го е еня?Ще им се наслаждавам само от фотосите си. :fie: :fie: :fie:
Покрай ремонта на 1ва линия очаквам и някоя нова поредна простотия с друга любима гара-Скобелево.Тя ще остава спирка май само но архитектурата-каминния зид УНИКАЛНА РАБОТА!Най много да я измажат като гара Любимец и да си загуби чара :nono: :stop: :no: Спрете се вече гадовеееее :fool: :wild:!!!
zazo:
Скобелево и мен много ме кефи.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия