Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Коловозни развития на гари
pach:
Невероятно!!!
Темата ти Миро (liro) става и за заглавие "В помощ на моделистта"!!!
:hi: :hi: :hi: :hi:
Изкуши ме да те питам нещо (и съответно да пиша тук):
Случайно да имаш някъде ... :search: схемата на бившата софийска гара "Сердика"?
То едва ли има някаква вероятност, но понеже страшно ме вълнува и събирам всички материали за нея, ще те помоля
ако имаш нещо (каквото и да е ...дори преразказани спомени от колеги) да го споделиш с мен.
:hi: :hi: :friends: :clapping: :clapping:
CaLLlo:
Колега Лиро, би ли дал гара Карнобат в по-едър мащаб - ако е същата големина снимка, да е поне от 2 части, или направо обща снимка, но с повече пиксели, че не се вижда много добре най-дясната част, която ме интересува.
Тенкс!
nilfe:
Някой случайно да има гаровото разпределение на Варненската гара, и на лок депото с въртящата маса.
liro4605:
Съжалявам за закъснението,но все пак ето:
Така добре ли е?
CaLLlo:
--- Цитат на: liro4605 link=topic=2788.msg52086#msg52086 date=1294592909 --- ...
Така добре ли е?
--- Край на цитат ---
Супер е, вече се вижда коя стрелка каква е!! Мерси!
Тая гара май е единствената у нас с двойни трасета в 2 посоки, други има ли, не се сещам?
-------------
А на глухите коловози горе само преди 15 години, колко парни локомотиви имаше ......
... в това число и 2 от лодките с най-големи номера и сини табели - 15.275 или 274, а може да е бил също и 267 ...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия