Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
"МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА"
vania85:
Мисля да се захвана с направата на това чудовище! Можели някой да разшифрова тези размери и да ги обърне в метри? После в НО 1:87 е фосулска работа, но ако на някой му се играе нека помогне ;D ;D ;D Като потръгнат нещата ще ви запознар с подробностите по макета.
Der Hetzer:
това са футове и инчове
' означава фут
" означава инч
1 инч = 2,54 цм
1 фут е около 30 или 33...
виж си на мобифона требе да имаш конвертор за мерни единици
TheJackal:
Здравейте!
vasko58, какво е това чудо - мечтата на Сталин ли е? ??? Ето последните дани кое колко е:
1 инч = 2.54 см.
1 фут = 12 инча = 0.3048 м.
1 см. = 0.3937 инча
1 м. = 3.28 фута.
Да но съм ти от полза с тези мерки и теглилки! ;) Късмет с направата на макета на тендера! ;D
Сaprycorn:
В НО локомотив тип 2 7 2 ???? Наистина се иска голям оптимизъм за такава работа
vania85:
Благодаря за информацията! И аз мислех, че е нещо такова но друго си е, като се посъветва човек! Зада не хабя оригинални локомотиви корубата ще я правя от китайски сет, който преди няколко дена купих на сина за 18лв. от "магазин за 1 лев". Тоест ще ми трябва още един такъв сет. Естественно ще падне доста работа! С ходовата част ще се затрудня единственно с намирането на колоосите (ако някой има идея от къде да купя или също ако някой продава да се обади). Предавката от елдвигателя към колелата по всяка вероятност ще бъде фрикционна, като на някой модели JUNIOR на PIKO. Вагоните и те могат да се преработят; талиги от "Y"ци, можеби прозорците и друга дребна козметика. Мащаба се доближава на 99% до НО. За сравнение съм сложил на снимката един вагон на SCHICHT. Ако имате някакви идеи с падост ше ги приема!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия