Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Как инсталираме детайлите, идващи с нов модел?!

(1/4) > >>

760mm:
Побеляха ми очите - всичко е в мъгла; отнема вече над 25 минути за един фенер на хладилен вагон - не, никога!!! Едно такова, малко, мъничко, лелее... нито с пинсети, никак ! Търся в гугъл - ала не! Търсенето ми отваря "slot cars racing". Как се инсталират тези супер-мега-екстра-хипер-супер-дупер малки детайлчета? Айде, дръжките ок, поне се захващат на две места, но какво правим с част, която зацепя само на една дупка? А колегите с по-дебели пръсти? Моите са скелетни и пак - не!

760mm:
Трима прочели - нула писали? Хайде, де, пишете веднага! !! Това е нехуманно!!!! Тая част е един микромилиметра сигурно!!!!! Как така???? Това трябва да се прави в заводааааа

TheJackal:
Има лесно - или ги слагаш, или не ги слагаш! Понякога, поради различната височина на релсите - производителите съветват да се прочете какво пише в упътването. Лично аз не си играя да ги слагам, спадам към групата на "кашонните колекционери". ;D Всичко е въпрос на личен избор! :yes:

760mm:
Е, как така? Кашонните колекционери именно искат колекцията им да изглежда мега готино и сигурно повечето ги редят тея детайли. Сериозно! Помогнете - техники, използвани инструменти, методи... Тук летят части, отприщват се, хвърчт, на път са да се разкривят - не и не! Как така?! Това иска лазерна точност? Не ми се вижда реално?

760mm:
Не, сериозно! Пъхам долната част на дръжката - ала горната явно дупката е микронно по-тясна от елемента, който трябва да влезе - трябва сила;ала каква сила, когато частта е колкото микрони от нокътя ти! Изкривява се и се изпружва и полита мигом из стаята! помощ...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия