Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Софтуер за планиране?

<< < (27/30) > >>

Best Ripper:
Пламене, за пореден път си противоречиш - говориш на теория за "перфекционизъм", а на практика го караш джаста-праста... За мен е срамно да се пускат упътвания, преводи и т.н. с толкова много грешки. Това че другите не реагират - кой знае, може би и те толкова знаят как да пишат на роден език... А примерите в това отношение тук бол...  :hi:

Ще видя какво ще стане с пдф-то първо. Ако много се усложни, тогава ще ти искам текстовия файл...  :drinks:

pach:
перфекционизъм (както и рИализъм) не употребявам... :lol: :lol: :lol:
(тук стана навик да ми се слагат чужди думи в устата, ама аз пък не щА бре... :sarcastic:)
Теб може и да те е срам, ама то всъщност аз съм пуснал сбъркани писания.
Теб може да те е срам, че се слагаш над останалите тук (чак се чуда що дириш насам)

--- Цитат на: Best Ripper link=topic=282.msg55180#msg55180 date=1299054910 ---... - кой знае, може би и те толкова знаят как да пишат на роден език... А примерите в това отношение тук бол...  :hi:

Ще видя какво ще стане с пдф-то първо. Ако много се усложни, тогава ще ти искам текстовия файл...  :drinks:

--- Край на цитат ---

Пускам ти линк на ЛС за текстовия файл, не си играй с пдф-то.
Ако запазиш външният му стил и вид (снимки и подчертавания) ще съм ти благодарен...
Всъщност променяй го по "свой образ и подобие"!!!
 :drinks: :drinks: :drinks:

XRISTO:
Упс...  :blush2:  :hi:

n_sirakov:
къде е тази преведена версия?

pach:
Егати, сори момчета ама тази тема не ми се е появявала в "непрочетени" та едва сега видях...

А всъщност влезнах
да изкажа благодарности на Венци за редактирането,  :hi: :hi: :hi:
на помощният файл, съгласно правилата на гараматиката и родния език.
Освен това коригира някои грешки, като например площта във възможностите на програмата
 и още дребни технически недомислици, допуснати в бързината.
Значи горният линк не е вече валиден (там е грешната версия) но ще остане активен все пак (загубих му линка за изтриване  :sarcastic: :blush2:)
 и ще пусна нов веднага щом стане готово в PDF-файла.

**************************************************************************************************

--- Цитат на: n_sirakov link=topic=282.msg55237#msg55237 date=1299147931 ---къде е тази преведена версия?

--- Край на цитат ---

Какво точно искаш и какво не разбра? :scratch_ones_head:

**************************************************************************************************

Всички които подадоха заявките на ЛС, вече са изпълнени!
Обаче още явно се борят с ръководството и програмата, щото отзиви няма!?
 :search: :search: :search:
Нима всичко останало е перфектно? :sarcastic:
 :good:
От тук нататък ще става по-бавно, разпращането (ако някой тепърва я поиска) щото вече за мен е стар проект,
а трябва да се конценрирам над новите такива ...
включително и BGTT - че Председателя вече ме "мъмри",
щото още не били предоставени файловете на уважаемата "Комисия по модулите". :victory:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия