Помоооооооощ!

Наложи се да влезна на място дето не ми е по сърце

,
(та си направих и регистрация , която веднага ми се иска да я изтрия но не знам как

) ,
едвам се оправих с всички въпроси ,
инсталации на някаква спец програмка за данлоуд,
с която също се оправих по интуиция,
дадох отговорите по интуиция ииии ... Ооооо , да

,
вече си имам инсталирана
Wintrack 3D 8.0 или нещо такова !!!
Малко беше зор докато я намеря къде в компютъра ми се е записала , но и с това се преборих...

Прииска ми се да се пробвам тази програма , тъй като във WinRail-а , с която работя , за да си направя хълмовете и планините ,се изисква мноооого писане по трите координати за всяко камъче и точка

(по-лесно бих ги издигнал на живо - па дори да са колкото Витоша

) ,та се надявам във Wintrack това да става по-лесно (например само с мишката и пет/шест команди) обаче имам проблем.

Библиотеката с ТТ релсите успях да я намеря някак и да я заредя , но по никакъв начин не мога да намеря самите релси и да направя първо, коловозното развитие на макета ми (пък после планини , сгради и т.н.) .
Да ама не виждам как става

, а придружаващият хелп е на немски , въпреки уверенията

,че съм свалил от .............. англоезичната версия (не че английският го разбирам , но все пак имам проблясъци...

).
Та зова ми за помощ е такъв:
Някой ако има кратко ръководство , или ми напише тук , основните бутони като за начало , ще съм му много благодарен!

И воъбще споделете опит - знам ,че повечето предпочитат тази програма , а аз се надявам ,че не е толкоз сложна в частта си за планинните.

Впрочем в сайта от който я записах , някой от вас я е качил най-вероятно , защото в краткото и описание е даден и адреса на нашият сайт тук , като сайта за железопътен моделизъм в България!!!!
Кой ще помогне????

(ако стане и я хвана в движение тази програма , някой ден може да и направя кратко превеждане /ръководство за работа на български език , както стана с МултиМауса на РОКО)