Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Софтуер за планиране?
Best Ripper:
--- Цитат на: gongalov link=topic=282.msg46768#msg46768 date=1286318952 ---Ще взема английския. :good: Няма ли някое руско ръководство за това, все пак съм руски възпитаник :haha:
--- Край на цитат ---
Едно съветче относно преводите от/през руски: В руските преводи много често е пълно с невероятни измишльотини и съчинения, които нямат нищо общо с оригинала... Било то книги, било то субтитри, било то техническа литература... Ти може да си го превел правилно от руски, ама изобщо нямаш гаранция, че същото е в оригинала. Може да си помагаш /работиш върху руския превод/, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да следиш/проверяваш през оригинала... :drinks:
pach:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=282.msg46778#msg46778 date=1286349265 ---Едно съветче относно преводите от/през руски: В руските преводи много често е пълно с невероятни измишльотини и съчинения, които нямат нищо общо с оригинала... Било то книги, било то субтитри, било то техническа литература... Ти може да си го превел правилно от руски, ама изобщо нямаш гаранция, че същото е в оригинала. Може да си помагаш /работиш върху руския превод/, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да следиш/проверяваш през оригинала... :drinks:
--- Край на цитат ---
Абсолютно вярно и точно това имам предвид по-горе. За игралните филми не знам (щото обикновенно ги слушам в оригинал) но за технически преводи и конкретно в този случай, точно така става - сверявам с инсталирана програма и го "донаписвам" какво точно Е ТРЯБВАЛО ДА ПИШАТ, а не какво са искали да кажат руснаците. Още повече, че техният превод е правен поне от пет човека, та дори стилово е различен.
Това е още една причина да става по-бавничко, щото освен проверка на командите и инструкциите в софтуера, се увличам в "игра" :blush2: и планиране за различни проби от типа "Ами ако..." :scratch_ones_head:.
Та така...още малко търпение. Така или иначе от пролетта се движи този проект , най-вероятно до края на годината ще е готово и изчистено...иииии напролет като започнете с едно ми ти ПРОЕКТИРАНЕ...
Да се готвят търговците :spiteful: (не търгашчетата), банките, домовете и домочадието - отсега да свикват с изпразнения поглет на моделистите!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
EMPEROR:
Таблетки, кракове, ръце, глави, имена на тракъри и линкове към нелегален софтуер са забранени във форума! Ако искате да се питате такива неща - правете го на лични...
pach:
Та за какво си говорехме ...аааа, да ...за етиката!?!!!!
:hi: :hi: :hi:
gongalov:
Добре де, просто питах, няма значение. Свалих демотата на WinTrack и WinRail, то няма оправия, никога не ми се е налагало да ползвам CAD-програми и така и не успявам да направя дори една проста гара с два коловоза. Обаче тая програмка на Mixy ми свърши работа, поне донякъде - вече имам две гари на първи етаж. Не знам защо никой не казва нищо за нея
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия