Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Кой български локомотив бихте искали да видите произведен?
turboto:
Чудих се дали да пускам такава тема.
Бях сложил и 462ХХ но се отказах поради причината че този модел можем с малък напън и сами да си го модернизираме. За ЕА 3000 на Bulmarket (с друга номерация) и тези на DB Shenker Rail Cargo Bulgaria също мисля че на местно ниво би могло да се организира нещо за това не са включени.
Идеята е да си избистрим кое да е следващото.
П.С. Ако сметнете че темата не е за тук... просто я..... ХХХХХХХХ :)
Tramway:
Ако въведеш в анкетата серии 03, 11 и 46 (баба Меца), ще счупя клавиатурата от гласуване.
turboto:
--- Цитат на: Tramway link=topic=2831.msg49709#msg49709 date=1290443598 ---Ако въведеш в анкетата серии 03, 11 и 46 (баба Меца), ще счупя клавиатурата от гласуване.
--- Край на цитат ---
Емо мислих си и за тези варианти... Дай на Л.С. кои да включа
TANO:
44 или 45.1ХХ
Не че са кой знае какви красавци. Ама така 46.002 и .125 им е скучно самички. А имаме ли ги и тях цял макет с изцяло български ел. подвижен състав може да се комплектова. И не ми казвайте "по добре 42.ХХ" - това е локомотив познат почти само в североизточна Б-я, пък и отдавна вече тая серия умря. Докато тези ги имаше и все още ги има навсякъде.
KRAKOMOBILA:
55-та ще е. Иначе за 44/45 мисля, че шанса не е толкова голям. Все пак фирмите ще гледат модели които ще се продават и извън българия - а такива са определено 55, 42, 51 и т.н.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия