Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Музеен парен локомотив 05.01
Tramway:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=1380.msg50279#msg50279 date=1291222455 ---Туй за качеството на работата по 05.01 иди го кажи на Ангел или Деянов. Иначе радвам се, че все пак нещо се работи по 03.12. Според тебе ако всичко е наред - кога се очаква да я палите ?
--- Край на цитат ---
В петък проведох един дълъг разговор с директора. Ама....
Тройката най-вероятно март-април. По-рано не знам.... А ако свият зверски студове както обещават по телевизията, тогава хич не знам. Ей сега в момента туй си говорим докато си пием бирата - ако имахме 7-8 души, които да само на наше разпореждане, досега 5 тендера кюмюр да сме изгорили. Ама....
Tramway:
Бирата ми иде в повече. Имах предвид разговор в депо Сф за 05.1 и им казах, че ако туй са случи на тройката моментално събарям всичките свинщини и ги карам да почват наново.
KRAKOMOBILA:
Звучиш леко несериозно да си кажа честно. Следя възстановяването на 05.01 от самото начало - всяка седмица поне 3 пъти съм в депото и честно казано - всичко си се върши както трябва. Може би единствено обшивката на цилиндрите не ми харесва. Но всичко останало си е на ниво. Незнам какво точно ти се струва недобре направено. Може би найстина бирата ти е в повечко. :) Нищо лично.
pach:
--- Цитат на: TheJackal link=topic=1380.msg50276#msg50276 date=1291220756 ---Истински се радвам, че 05.01 ще запухти! Имам едно такова питане отностно парните локомотиви: BR 23 (35) движел ли се е в Русия до 1970 год.? :)
--- Край на цитат ---
Никога...
Vlado:
Вече леко стара, но все пак актуална информация за възстановяването на 05.01, взета от Локомотивния форум:
http://www.lokforum.com/viewtopic.php?p=64770#64770
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия