Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Музеен парен локомотив 05.01

<< < (12/52) > >>

CaLLlo:

--- Цитат на: Vlado link=topic=1380.msg40066#msg40066 date=1271964880 ---... сигурна изработка на нови крила вагнер ...

--- Край на цитат ---

Не може да бъде ... :yahoo: ... предполагам трябва да се благодари на Трамвая  :good:

... а за парапетите, каквао да кажа, явно някоИ бетонни глави държат наще локомотиви непременно да приличат на руски ...
само че нали схванахте по-горе какво е отношението на германците към тия идеи - съжалително и подигравателно ...

refil:
А ти също си от бетонните глави-като искаш немски локомотиви,ходи в Германия.
По-важно е локомотива да върви,а пък дали прилича на Руски или Американски ,така са приели да го експлоатират в България.
Той може да е произведен в Германия,но е експлоатиран тук в България и това е Български изглед.
Ката искаш вид оргинален ,иди в Германия.

ПП Що не ревеш ,че 01.23 не е изцяло черен.Зеленото и допълнителното червено са сложени тук в България.
Ето още една разлика от немските локомотиви.

Vlado:
Трамвая не е в България. Замина за Холандия преди повече от две седмици. Стефан Деянов (и най-вероятно баща му - Димитър Деянов) е/са в основата на всичко. Поне аз така мисля!
А когато го питах Деянов за парапетите, той по-скоро не се сещаше, отколкото друго. В събота, ако ми се обади и ида до депото, специално ще проуча положението с парапетите.  ;) Макар и аз да не разбирам какво толкова ви претисняват тея парапети и какво ако ги има. По-важно е машината да тръгне пък ако ще с лаврови венци да е окичена...

CaLLlo:

--- Цитат на: refil link=topic=1380.msg40082#msg40082 date=1272003992 ---А ти също си от бетонните глави-като искаш немски локомотиви,ходи в Германия.
По-важно е локомотива да върви,а пък дали прилича на Руски или Американски ,така са приели да го експлоатират в България.
Той може да е произведен в Германия,но е експлоатиран тук в България и това е Български изглед.
Ката искаш вид оргинален ,иди в Германия.

ПП Що не ревеш ,че 01.23 не е изцяло черен.Зеленото и допълнителното червено са сложени тук в България.
Ето още една разлика от немските локомотиви.

--- Край на цитат ---

Ами да му сложим тогава и голямата петолъчка с портрета - нали и това е бил "българският" изглед ...

Vlado:
Водите безсмислен спор! Локомотивът ще бъде възстановен според сегашните изисквания и разбирания за ливрея на възстановен музеен локомотив, за сведение вижте 01.23, 15.215 и 16.01.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия