Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
SBB календар 2011
liro4605:
Това не е май швейцарско. :scratch_ones_head:
Видео календар няма да правим,не за друго ама просто незнам как се прави :scratch_ones_head:
pach:
Да, тази се оказа от немечкооо....но пък каква "масовка" А!?!?! ;)
Видеото беше за наслада на окото и душата...пък аз третия път го слушах (музиката) докато работех на компа.
Опитвам се да намеря голямоформатни снимки от RhB (Бернина) но за сега не ми харасвет нацелените...
Успех с календара ви!!! :hi:
gregary:
--- Цитат на: pach link=topic=2878.msg68255#msg68255 date=1322720855 ---Видеото беше за наслада на окото и душата...
--- Край на цитат ---
вЕрно,така е!И аз го гледах няколко пъти(засичайки от скороста на сваляне ;D) беше балсам за окото и душата :hi:(видеото е професионално),като се чудех как може да има НЕфенове на RhB,SBB,BLS!
Направи ми впечатление стръмния наклон по който се катереше композицията - явно добро сцепление!
pach:
Ако говорим за един и същи наклон ...вгледай се ...има трета релса (зъбна рейка) по средата.
Доколкото си спомням от американския сериал за влаковете в Европа, тази рейка е налична само на стръмните места, иначе си е нормален влак.
Панорамните гледки са страхотни (аз ги отворих с опцията на 19 инчов екран)!!!!
НЕфенове, щото сравнение с вас сме...аматьори в Швейцария!
После при мен са така ---> БДЖ ---> DR ---> SBB ---> и всички останали.
Специално в Швейцарските се "влюбих" след като гледах от този сериал 8 до 13 серия.
СТрахотно е!!!
ПП.DR ... но "поглеждам" и в DRG, K.P.E.V и т.н. тоест немските, щото английските нещо не ме кефят толкова.
Adrian:
това ми е десктопът в момента ;
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия