ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Представяне на frosthero
frosthero:
Здравейте!Аз съм на 18 г. , от Горна Оряховица.От както се помня се занимавам с най-различни моделчета.Започнах с колички мачбокс и бураго,по-късно започнах да правя модели ревел,занимавах се с авиомоделизъм.Наскоро се запалих по 1:18 полицейски коли с работещи светлини и започнах да осветявам някои от моделчетата си,абе всичко което изброих си ми е страст и до днес,не съм загърбил нищо.Занимавам се колкото мога,все пак има и други неща в живота.Естествено,много харесвам и жп моделизма,във тоя форум съм прочел доста интересни и полезни неща преди да се регистрирам.От малък се радвам на влакчетата марклин по некерманите и сега реших да си направя простичък макет ( стартов сет на някакво влакче,няколко къщички и изкуствени скали )
Ще използвам тая тема,да попитам кой е най-евтиния вариант за начален комплект.Гледам в ebay има доста евтини релси (между другото става дума за H0),скъпи локомотивчета и вагончета.Устройва ме дори кръг с 1 локомотив,нищо повече.. :victory: Най много бих се зарадвал ако ме ориентирате с какво от борсата на вашия форум бих могъл да започна ( малко релси ,не разбирам от адаптерите за влакчета :(.. и някаква машина.) Другия вариант е да си купя това комплектче
на цена от 160 лева в софийски хоби магазин :good: Благодаря предварително !
Adrian:
Добредошъл ,
каквото и да предприемеш - първо понатрупай инфо - четейки по темите тук !
Важното е кинти да има ;)
Ivo Nedkov:
Добре дошъл!
Покупката на старт-сет е добро начало:
Имаш локомотивче, няколко вагончета, релси и захранване.
Сетовете са най различни комбинаций, съответно и на различни цени.
Ако имаш път към София, можеш да си харесаш старт-сет от някои от магазините.
На началната станица има адресите на магазините в страната - разгледай подробно.
Весели празници и през новата година много приятни часове с новото хоби!!!!
n_sirakov:
Добре дошъл и преди да купиш каквото и да е първо реши какво искаш :)
widowmaker:
Добре дошъл!
Ти си един от малкото (във форума),
които пишат правилно мащаба -
Halb null, т.е. Н0 а не НО
Адмирации!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия