Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
HO или ТТ !?
pach:
За всяко нещо си има решение независимо от мащаба...
Не бързай с гаража - нека първо се запознаем, ти да се огледаш и т.н.
(някой хора все още не са си показали колекциите и адресите по понятни причини - и ти не бързай също...)
За начало заповядай на ежеседмичните четвъртъчни срещи в "Терасата". (явно си от София)
Тук във форума дори си имаме такава тема.
Ще дойдеш, ще си поговорим, запознаем и т.н. Тогава може и да видим гаража и т.н. По-лесният вариант е със снимки!
(виж тук темите - има доста които са като теб и публикуват снимки от помещения, плоскости и т.н.)
То макета може би веднага можеш да го почнеш, но мисля че не е толкова лесно ако не си прочел това/онова.
Интересно става за астрономията - мисля, че ще имаме доста допирни точки, особено ако останеш в ТТ.
Поздрави!
;D ;D ;D
widowmaker:
Охоооо, бат Цецо, аз чак сега виждам, че си писал телескопи и барабани :)
Аз пиша със същия никнейм и в астрофорума :)
Лошо става с толкова много хобита :yes: , знам го от личен опит,
макар, че вместо барабани, аз имам радиоуправляеми самолети...
Добре дошъл!
EMPEROR:
Така така... астрономия... музика... говорете ми, говорете... :drinks:
CaLLlo:
В това хоби влаковете те обикалят най-често по елипсовидна орбита ... и винаги отиват и се връщат.
Докато с астрономията е умряла работа - Вселената се разширява и ако днес си изтървал да видиш нещо много дребно (а ти си изтървал много неща), то утре нещото вече е станало още по-дребно и връщане няма ... :search:
widowmaker:
С уговорката, че "утре" във въпросния мащаб е примерно след 10 милиона години :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия