Всеки си има свой вкус - казало кучето и си облизало ...dispatcher...
Да не се приема като обида към админа - просто му спестявам усилията.
Абсолютно точно казано!!! Подкрепям напълно!
Който няма какво да каже нека си замълчи просто...
...dispatcher...Когато не си фен на даден мащаб, трябва да се опиташ да бъдеш обективен,
колкото и да уважаваш феновете, които не са от твоя мащаб...поне аз така си мисля.
Никога не е зле да попоглеждаш и в съседните мащаби, най-малкото за да бъдеш информиран
(че то иначе изказванията предизвикват дружески усмивки) какво ново/старо.
Аз го правя и по друг повод - ползвам изключително много снимков материал за сравнение и "суперосване",
от по-големият батко - Н0.
Понякога при еднаква детайлност (което ни приближава до реализма и ни отдалечава от детските играчки),
се получава доста повече информация от модела в Н0 - най-малкото, че той е по-често сниман!
"HO или ТТ !?"...dispatcher... От Правилата на форума:
т. I. С регистрацията си на форума на Railway Passion потребителят декларира, че е съгласен със следните установени правила:
...
т. 1.12, изр.първо Да не променя съдържанието на мнение или тема, съдържащи редакция от модератор или администратор. Такива действия ще се считат за грубо незачитане на Правилата на форума и никът на съответния участник ще бъде деактивиран.
Dispatcher************************************
По същество...
Човека май си избра мащаба в който би искал да работи,
(макар къщичките на Аухаген да не отговарят точно... но това е друга тема...)
но тази тема може да я продължим ако искате!?!?!Нека да се включат повече специалистите от различните мащаби!
При всички положения ще е интересно както за "старите песове", така и за
новопрохождащите в хобито!
Впрочем оказа се, че четири до шест от крайградските къщи, които Фалер предлага под знака на N-размера,
са перфектно изпълнени...в ТТ!!! И са доста прилични както на външен вид, така и на сравнителни цени.