Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

HO или ТТ !?

<< < (9/11) > >>

pach:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=2890.msg51805#msg51805 date=1294170306 ---Всеки си има свой вкус - казало кучето и си облизало ...dispatcher...  :lol: :lol: :lol:
Да не се приема като обида към админа - просто му спестявам усилията.  :hi:

--- Край на цитат ---
Абсолютно точно казано!!! Подкрепям напълно!
Който няма какво да каже нека си замълчи просто...

...dispatcher...

Когато не си фен на даден мащаб, трябва да се опиташ да бъдеш обективен,
 колкото и да уважаваш феновете, които не са от твоя мащаб...поне аз така си мисля. :thank_you:
Никога не е зле да попоглеждаш и в съседните мащаби, най-малкото за да бъдеш информиран
(че то иначе изказванията предизвикват дружески усмивки) какво ново/старо.
Аз го правя и по друг повод - ползвам изключително много снимков материал за сравнение и "суперосване",
от по-големият батко - Н0.
Понякога при еднаква детайлност (което ни приближава до реализма и ни отдалечава от детските играчки),
се получава доста повече информация от модела в Н0 - най-малкото, че той е по-често сниман! ;)

"HO или ТТ !?"

...dispatcher...
 :hi:
От Правилата на форума:
т. I. С регистрацията си на форума на Railway Passion потребителят декларира, че е съгласен със следните установени правила:
...
т. 1.12, изр.първо Да не променя съдържанието на мнение или тема, съдържащи редакция от модератор или администратор. Такива действия ще се считат за грубо незачитане на Правилата на форума и никът на съответния участник ще бъде деактивиран.
Dispatcher

По същество...
Човека май си избра мащаба в който би искал да работи,
(макар къщичките на Аухаген да не отговарят точно... но това е друга тема...)
 но тази тема може да я продължим ако искате!?!?!
Нека да се включат повече специалистите от различните мащаби!
При всички положения ще е интересно както за "старите песове", така и за
новопрохождащите в хобито!

Впрочем оказа се, че четири до шест от крайградските къщи, които Фалер предлага под знака на N-размера,
са перфектно изпълнени...в ТТ!!! И са доста прилични както на външен вид, така и на сравнителни цени.

makedonetsa:
Малко съжалявам, че с тази тема разбуних малко повечко духовете !
Въпреки това, за мен темата бе много полезна - наистина не очаквах че в мащаб ТТ има толкова голям избор !
За мен този мащаб е по-подходящ най-вече заради по-малкото място което ще заема бъдещия ми макет.
А това че по вкус и цвят приятели няма е стара максима . Въпроса е да се наслаждаваме на момента, който прекарваме с хобито си :im_so_happy: 

Vlado:
Няма значение какво си избрал. По-важното е, че си избрал! Защото само моделистът избира мащаб! За немоделиста това звучи далечно и неразбираемо: "Мащаб?!?!"  :blink:
Тъй че мога да пожелая само успех в хобито!  :good:

XRISTO:
Това със сградите и на мене ми се размива доста.даже съм купувал от немци сгради (без да се сетя да проваря в каталога на дадената фирма предварително  :blush2:), които са сглобени и обявени в НО, а впоследствие след проверка в каталога се оказват в ТТ.Като ги сложа до такава в НО, но друг вид, трудно може човек да намери разлика в мащаба.  :yes:

Gervasii:
не се притеснявай като си изброл ТТ можеш да караш НОm!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия