Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Едно временно сървърче...

<< < (3/14) > >>

liro4605:
 :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
Филмчетата за Готард са "задължителни" за гледане за всеки харесващ SBB и не само!
Голяма красота и много мисъл!Много ме изкефи водно електрическата централата от 1918г която се саморегулира(по мощност) по броя на катерещите влакове :swoon: :swoon: :swoon:!!!Уникални!!!

ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРСКО НА -  Best Ripper   :hi: :hi: :hi:

CaLLlo:

Уффф, главата ме заболя, нaтиcнeтe я зa дa ми мине  ...

pach:

--- Цитат на: Best Ripper link=topic=2894.msg55193#msg55193 date=1299063450 ---...
32. Архив от списание Eisenbahn Journal с описание и снимки на всички парни локомотиви - (папка Eisenbahn Journal - Dampflok Report)

10 файла по групи парни локомотиви - 554 МБ
Формат: pdf
Език: немски
...
--- Край на цитат ---

Туй нЯщо е най-ценното до сега в сървърчето и горещо го препоръчвам на всички,
 които до днешен ден, не са си го осигурили.
Освен снимките и инфото (нещо като архив е),
 най-важното за моделистта - имат всичките чертежи в 1 към 1 направо за мащаб Н0!!!

Жоро:
Венци, голямо благодаря! :fan:

--- Цитат ---15. Списание Model Railroader (папка Model Railroader)
--- Край на цитат ---

Ей, за сетен път се убеждавам, че това списание е много вредно...един брой свалих и веднага две идеи изкочиха. Има полезна статия за предпазване от прах.

--- Цитат ---32. Архив от списание Eisenbahn Journal с описание и снимки на всички парни локомотиви - (папка Eisenbahn Journal - Dampflok Report)
--- Край на цитат ---

А това пък е разширената "библия", както ги кръсти на времето CALLIO джобните издания с немските серии. Четете момци, че ще се изпитваме :rtfm:

nilfe:
Имам една молба. Може ли, PDF файловете да се зипнат в един зип файл, за да могат да се теглят по-лесно и по-бързо.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия