Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Нещо интересно в нета
pach:
В разговори с определени моделисти винаги сме си говорили
на каква скорост си караме моделите. Повечето не обичат "издуването" на максимална скорост според захранването и си
карат моделите според големите прототипи. То и не върви маневрен локомотив да го караш като експрес, въпреки че захранването го позволява!!! Според определени моделисти сред
които съм и аз.
Но ето един макет, на който и аз бих надул скоростта до предела
още повече, че и трасето е с нужните наклони. То тези влакове
някакси не им отива да се карат по друг начин:
https://youtu.be/R9tZRZHtBuY
;D ;D ;D
Old Boris:
Клипът и моделът са много интересни! Направено е изключително професионално, с присъщата японска прилежност към детайлите. Подчертавам професионално, защото е правен от професионалисти за петдесет годишнината на свръхскоростните японски влакове, докато ние тук във форума сме си хобисти, т.е. любители с ограничен капацитет. Но ако се загледате внимателно и тези моделни влакове на са "скоростно издути" по трасето. Меракът да се кара "на макс" и да се издува на максимална скорост много често води до неприятни последици. Вижте какво става по пътищата ни от бързаци каращи с педал до ламарината. Така че умерено и с разум по трасетата. :hi: :hi:
gregary:
Реглаж... :)
refil:
Те това требе да е струг ;D
София 70:
На 3-та минута ясно се вижда, че бандажът е завлечен.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия