Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности

Среща на 29.01.2011 г.

<< < (5/6) > >>

Vlado:

--- Цитат на: 760mm link=topic=2939.msg53346#msg53346 date=1296351377 ---Анубис, аз ти благодаря за възможността да съм посредник на тези чудесни модели и да им се радвам докато те чакаме!

Има нов член на клуба  :yes:

--- Край на цитат ---

Добре дошъл сред нас, 760мм!  :good:

ivo:
Омазаната 06_ца е моя. :) Благодаря за хубавите думи. По нея има още много работа. Като я свърша се надявам  Сашо да се съгласи да й направи снимки. Предварително благодаря Саше  :hi:   

Adrian:
Мед ми капе на сърцето , когато виждам нови хора и в клуба и на свободния достъп !!
Добредошли на всички ! Особено на децата - в тях е бъдещето !

Правете всичко възможно да популяризирате идеите ни , хобито и ..наздраве !

ПП : и абсурдността на салфетките !мнмхм

liro4605:

--- Цитат на: ivo link=topic=2939.msg53440#msg53440 date=1296474706 ---Омазаната 06_ца е моя. :) Благодаря за хубавите думи.    

--- Край на цитат ---
Омазаната шестица е повече от реална  :good:

CaLLlo:

--- Цитат на: ivo link=topic=2939.msg53440#msg53440 date=1296474706 ---Омазаната 06_ца е моя. :) Благодаря за хубавите думи. По нея има още много работа. Като я свърша се надявам  Сашо да се съгласи да й направи снимки. Предварително благодаря Саше  :hi:   

--- Край на цитат ---

Толкова труд и усилия естествено че ще бъдат уважени подобаващо, това си е истинско творчество  :hi:
 ... само да не ми се омаже оптиката с нафта ...  ;D

:good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия