Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Как получих пратка от Германия м.12.2010 г.

<< < (2/5) > >>

pach:
Тогава се появява и на двете места (само че ако някой не го е въвел коректно - чакаш  :bad:).
...и едно уточнение - струва ми се, че Германските пощи станаха собственостна DHL, щото те едва ли могат да купят DHL...

Както и да е - май всички вече ни познават в съответния клон и се "грижат" за нас.
Това е особено валидно за мен, тъй като основният клон в който получавах пратките поради ремонт е "пребазиран" в централна поща (с удължено работно време) и за сега ако аз не отида да си ги взема, пощальона ме търси на третия ден по телефона.
И в двата случая се справят много точно, бързо и добре, като имам на предвид, че се местиха и са на "чуждо" място все пак.
Дано клона да си подобри работата след ремонта като се върне на мястото си... :yes:

widowmaker:
Не е ясно кой кого е купил, водят се Deutsche Post DHL.

EMPEROR:
DHL купи Deutsche Post и за съжаление всички пратки от Германия към България минават през ГЪРЦИЯ... така за по-пряко...  :sarcastic:

widowmaker:
Минават през Гърция, щото идват с ферибоота от Италия, по евтино е...

Жоро:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=2940.msg53072#msg53072 date=1295875696 ---DHL купи Deutsche Post...

--- Край на цитат ---

Обратно, Deutsche Post през 2002 купи DHL.
http://en.wikipedia.org/wiki/DHL_Express

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия