приветствам появата на такваз книга. като излезе и я видим ако я има сте си я купим ако не здраве, все няко ще услужи да я прочетем!
Голям човек и умен

.Винаги ми действат успокояващо неговите изказвания.Толкова съжалявах,че нямам 98 лв.за "дарение" .С тази книга си представях как когато някой ми каже,че си "играя"с влакчета да му покажа какви интересни и полезни неща правят непорасналите деца.....
Сега пак ми е криво макар,че аз не съм на въдицата и като Митака искренно се надявам книгата да види бял свят.Но Г.Грозев според мен трябва той да казва какво се случва,а не да го подсещат "ужилените", засега .
Prognosis ми изпрати два вагона ,аз в замяна му пратих 2 коли/от общо 6/ от тези на де Агостини...Моята пратка я пуснах на 9.03.Той неговата на 14.03. и дойде преди 5 дни.А моята едва днес е пристигнала при него. Ми аз се изпотих 10 пъти,2 пъти до пощата ходих,пратката следих какво се случва с нея....
Дали г-н Грозев има проблем с потните жлези? Още повече ,че дузина милеещи за хобито и железницата са го дарили със стотачка