Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект "Гара Алдомировци"
Vlado:
Няма да се правят! Само гаровата сграда.
п.п. Евентуално ми идва на акъл една тоалетна да спретна, но не е обсъждано в рамките на клуба, тъй че е само на ниво идея.
Vlado:
Малко информация от кухнята. Бачо Спас бе така добър да ми подготви схемичка на позициите за снаждане на отделните основни звена на модела:
:spiteful:
Best Ripper:
Ааа, Владо, как така без рИализъм?! :blink: Требе паднала мазилка, дупки в покрива, помияри на калъп и банда мангали, полегнали на сянка под навеса след успешен лов на кабели... :haha: :lol: :spiteful:
Vlado:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=2951.msg53565#msg53565 date=1296555198 ---Ааа, Владо, как така без рИализъм?! :blink: Требе паднала мазилка, дупки в покрива, помияри на калъп и банда мангали, полегнали на сянка под навеса след успешен лов на кабели... :haha: :lol: :spiteful:
--- Край на цитат ---
Няма да има. Ново-новеничко все едно току що е построено. Чистак-бърсак в чист вид. ;)
Взех лепило на Пико преди малко. За първи път чувам, че фирмата произвежда и такова нещо. Доверих се. Дано не съм сбъркал, че 10 кинта си е все пак. ;)
staff123:
--- Цитат на: Vlado link=topic=2951.msg53573#msg53573 date=1296558975 ---
Взех лепило на Пико преди малко. За първи път чувам, че фирмата произвежда и такова нещо. Доверих се. Дано не съм сбъркал, че 10 кинта си е все пак. ;)
--- Край на цитат ---
По моя преценка не е лошо. Със сградите не Piko се представя чудесно. Само дето трябва да се внимава за грешки, че после няма махане. Така си окепазих едната сграда. Капаците на прозорците ги бях залепил грешно, 20-ина секунди след това си видях грешката. Успях да махна въпросните елементи, но фасадата беше тотално размазана. Едва ли не пластмасата беше разтворена от лепилото.
:) :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия