Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект "Гара Алдомировци"
EMPEROR:
--- Цитат на: spas_tf link=topic=2951.msg53849#msg53849 date=1297010334 ---Екстра се получава! За сега съм доволен от това какво съм създал и го виждам бързо реализирано благодарение на Владо! :hi:
--- Край на цитат ---
Оу, теб ни най-малко не съм искал да те пренебрегвам :hi: Ама ще те уважа на :drinks:
spas_tf:
Хич , даже не се и чуствам пренебрегнат! :pleasantry: Все пак аз съм THE ARCHITECT като в матрицата, а Владо е NEO !!!
:dance1: С една дума без мен няма гари , няма модули щото съм първоизточника ! :spiteful: :dirol: :wild: :angel:
Vlado:
:neo:
Vlado:
И тъй време е за новата порция смях... пардон - снимки. Поработих доста и това си пролича - всички фризове са сложени, колоните изработени и готови за боядисване, вътрешните стени са вече факт, стълби се появиха на рампата. Разбира се, работата тепърва предстои, но няма как - искам ли да стане хубаво - "Бавно и спокойно, защото... много внимателно!":
Гарата - общ вид:
Колоните на макро:
Има леки колебания надолу и нагоре на чертите, но ви уверявам, че с просто око нищо не личи, пък и черният фулмастер малко заблуждава.
Стеничката от плочки ще представлява нещо такова:
Архитектурното решение на гърба на гарата ще е изпълнено така:
Работата продължава!
"Всеки ден ще е така до победата! Всеки ден ще е така до победата! Всеки ден ще е така..." :victory:
toniemi:
:good: :good: :good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия