Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект "Гара Алдомировци"
Vlado:
Боядисването върви добре. Някои видяха и колко на клубното събрание в събота.
Обаче по отношение на изпълнението срещнах трудности при боядисването на модела на места, където трябва боядисаното да представлява много тънка линия (до части от мм). Затова и се обръщам към вас с молба за помощ!
Моля, споделете способи за нанасяне на боя на тънки ивици. На много тънки ивици! Как да ги направя? :ok:
mitko359:
пробвай метода на Тони: С макетен нож се дълбаят линийки и се боядисва между тях с четка
Неможе ли просто с тиксо?
toniemi:
Ако има възможност с много тънък конец,намазан с боя,опъваш и допираш по правата.Стига да е равна повърхност.
plto4ka71:
Вие момчета сте ГЕНИАЛНИ. И аз нямам търпение вече. Но разбирам от тази работа и знам, че иска време и нерви. Варианта с конеца е хитър, но трябва много да се внимава и да се опъва силно....! Направил съм макет на родната си къща в Свищов , но не знам от какво да направя покрива. Тук вероятно ще взема идея от вас...?! Така от 8 години имам една недостроена катедрала само , заради острите и покриви. Другите ми неща са административни сгради- с равни покриви. Всичко е съобразено с мащаба на размер ТТ. А тв- кулата е висока 1.80 м. Успех. Чакам с нетърпение и другите ви проекти. БРАВО !
mgirginov:
Nice, a?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия