ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Представяне на ogiegp
ogiegp:
Видях го и него/mitko359/ вече и направо си отдъхнах.
XRISTO:
Не се притеснявай - за всички нас времето е спряло още на 10 годишна възраст. :)Има хора, занимаващи се с какво ли не, но всички щом попаднем край овала и стоварваме поне по 20-30 години от плещите си. :good:По това и си приличаме. :hi:Чети и дерзай, това хоби е нещо, което може да те спаси от ежедневния стрес и се явява отдушник за мнозина от нас. :good:
ogiegp:
Здр Христо.Вярвам че не съм сам в "лудоста си".Нямам и съмнение дори.Прав си за одушника.Днес инвестирах във вагонче контейнеровоз на Пико и съм безкрайно щестлив.Първата от години насам покупка на нещо от Пико.Съжалявам,но все още съм подвластен на тази марка.Свиквам с мисълта,че има и др фирми.
liro4605:
Здравеи!
Аз съм от Пловдив.Сигурен съм че в нашия град има и още скрити таланти като теб.Вчера ходих в един магазин за зъболекарски инструменти да си купя някой неща за хобито,там човека ми сподели че идвали и други като мен и по приказките му неразпознах никой от форума.Наминавам и в магазина на Гладстон.Там със собственика станахме дружки исе събираме при него за "бързо кафе".Ако желаеш пиши ще се видим и побъбрим.Телефона ми е 0898446327 Мирослав,за приятели съфорумци Миро или Лиро на кой как му харесва.
nilfe:
:hi: Ако те притеснява нещо питай. :drinks: :drinks: :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия