Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
За цените и други работи
IKAR:
За качеството потвърждавам. БЕМО с детайлността си бие дори т. нар. "месингови" фирми. Виждал съм едното, от другото имам няколко екземпляра и мога да го кажа със сигурност. И цените не са от два бона нагоре......За сравнение видях на живо един седмак - BR232, верно в мащаб единица, но произведен от една не особено известна "престижна" фирмичка на цена близо 16 хил. лева! На всичкото отгоре не беше нещо особено, в сравнение с Бравешкия примерно, че да му искат такива пари. Да не е правен от платина?
KRAKOMOBILA:
Щом хората ги купуват - защо да не ги искат тези пари ?
IKAR:
Демек не е луд тоя, дето яде баницата....Щом има такъв голям брой изперкали богаташи, защо да не ги искат? Но точно това казвам, особено след като вкъщи имам нагледно доказателство, че хубавите неща не е задължително да са на гаменски цени - в случая става въпрос за директен обирджилък. И много трудно някой ще ме убеди в обратното. Нека ми падне малко свободно време, ще имате възможност нагледно да видите за какво става дума.
zazo:
Това май ти е любимата тема. Обяснението за цените е много просто и двете са коли:
Gervasii:
ЕСТЕСТВЕНО ПЪРВАТА Е ПО-ХУБАВА И ЯКА ЩОТО Е БЕЗ ПАРИ!!!!!!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия