ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Представяне на leggeron
leggeron:
Здравейте!
От два-три месеца се хвърлих в това чудесно хоби. Тогава търсех подарък за племенника и му купих едно влакче на механо. След 10 минути обаче се върнах и купих едно и за себеси :) От него вече ми остана само недодяланото локомотивче и трансформатора. Впоследствие купих щ годе свястен локомотив и вагони и се заиграх със сгради към тях.
Преди това от доста години (но с много ниска производителност) се занимавах със стендова бронетехника в 1:35 и малко със танкове в 1:16 с дистанционно управление, като това ми е най-доброто постижение:
Относно ЖП моделизма съм колкото ентусиазиран, толкова и бос. Все още нищо не разбирам и не знам какво точно искам, така че, вероятно ще досаждам с глупави въпроси и т.н. :)
За сега го давам скромно, пък с времето и помощта на форума ще навляза по-дълбоко :)
Vlado:
Стига да се интересуваш сериозно, ще навлезеш бързо в материята.
Добре дошъл и много приятни мигове с това прекрасно хоби! :)
На разбрахме как се казваш, от къде си, на колко години... ей такава индивидуализираща информация (стига да искаш да я споделиш, разбира се). :)
Adrian:
Е , добредошъл :hi:
Питай - няма проблем :)
pach:
Хах...Добре дошъл!
Не знаех, че някой в България се занимава с RC-модели в 1/16...при това в най-атрактивната си част - танкове!!!!
Не че не са интересни самосвалите, фадромите и т.н. но верижната техника (и най-вече танковете) ми се струва наистина най-интересна в това хоби.
Форума туке за това - да си досаждаме с въпроси, техники, информация, снимки и всичко което ни прави едно цяло с хобито!
Успехи ...напред с надута свирка (може парна да е)!!!
:hi: ;D ;D ;D
liro4605:
Здравей и от мен!Форума ще ти даде познанията който нямаш-поне с мен така се случи и случва.Приятни мигове с хобито.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия