ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself

Представяне на leggeron

<< < (2/5) > >>

leggeron:

--- Цитат на: Vlado link=topic=2964.msg53733#msg53733 date=1296828534 ---Стига да се интересуваш сериозно, ще навлезеш бързо в материята.

Добре дошъл и много приятни мигове с това прекрасно хоби! :)

На разбрахме как се казваш, от къде си, на колко години... ей такава индивидуализираща информация (стига да искаш да я споделиш, разбира се). :)

--- Край на цитат ---

Прав си  :)

Казвам се Христо и съм от София.  Засега съм се запознал на живо (и то с голямо удоволствие) само с Turboto.  
Странно защо, но като имах влакчета като малък ми бяха много скучни.  Дълги години ги държах в един гардероб без да ги погледна и накрая, преди 7-8 години, като се преместих в друго жилище ги оставих на боклука.  Сега си умирам от яд, но какво да се прави - грешки на растежа, пък и някой е намазал  :)

--- Цитат на: pach link=topic=2964.msg53736#msg53736 date=1296828639 ---Хах...Добре дошъл!
Не знаех, че някой в България се занимава с RC-модели в 1/16...при това в най-атрактивната си част - танкове!!!!
Не че не са интересни самосвалите, фадромите и т.н. но верижната техника (и най-вече танковете) ми се струва наистина най-интересна в това хоби.

--- Край на цитат ---

Само да вметна, че танка е на "прослуватата" китайска фирма Heng Long, която допринесе много (с ниските си цени и съмнително качество) за по-широката масовост на хобито.  За Tamya пари не ми се даваха  :)

evrokoma:
Добре дошъл :drinks:

nilfe:
 :hi: :drinks: :drinks: :drinks:

hristo_t:
И от мен добре дошъл! Приятни мигове с хобито!
Пък като заговорихте за самосвали ,фадроми и танкове в мащаб 1:16 в спомените ми изплува един такъв танк който имах преди много години. С танкист на купола и  към танка май че имаше и една торба снаряди с които се стреляше.

Дори тук един такъв модел се продава:

http://auction.bg/item.php?id=445082

n_sirakov:
Добре дошъл и от мен  :drinks:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия