ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Представяне на leggeron
leggeron:
--- Цитат на: Vlado link=topic=2964.msg53733#msg53733 date=1296828534 ---Стига да се интересуваш сериозно, ще навлезеш бързо в материята.
Добре дошъл и много приятни мигове с това прекрасно хоби! :)
На разбрахме как се казваш, от къде си, на колко години... ей такава индивидуализираща информация (стига да искаш да я споделиш, разбира се). :)
--- Край на цитат ---
Прав си :)
Казвам се Христо и съм от София. Засега съм се запознал на живо (и то с голямо удоволствие) само с Turboto.
Странно защо, но като имах влакчета като малък ми бяха много скучни. Дълги години ги държах в един гардероб без да ги погледна и накрая, преди 7-8 години, като се преместих в друго жилище ги оставих на боклука. Сега си умирам от яд, но какво да се прави - грешки на растежа, пък и някой е намазал :)
--- Цитат на: pach link=topic=2964.msg53736#msg53736 date=1296828639 ---Хах...Добре дошъл!
Не знаех, че някой в България се занимава с RC-модели в 1/16...при това в най-атрактивната си част - танкове!!!!
Не че не са интересни самосвалите, фадромите и т.н. но верижната техника (и най-вече танковете) ми се струва наистина най-интересна в това хоби.
--- Край на цитат ---
Само да вметна, че танка е на "прослуватата" китайска фирма Heng Long, която допринесе много (с ниските си цени и съмнително качество) за по-широката масовост на хобито. За Tamya пари не ми се даваха :)
evrokoma:
Добре дошъл :drinks:
nilfe:
:hi: :drinks: :drinks: :drinks:
hristo_t:
И от мен добре дошъл! Приятни мигове с хобито!
Пък като заговорихте за самосвали ,фадроми и танкове в мащаб 1:16 в спомените ми изплува един такъв танк който имах преди много години. С танкист на купола и към танка май че имаше и една торба снаряди с които се стреляше.
Дори тук един такъв модел се продава:
http://auction.bg/item.php?id=445082
n_sirakov:
Добре дошъл и от мен :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия