Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект 14.41
KRAKOMOBILA:
--- Цитат на: pach link=topic=299.msg22160#msg22160 date=1238391256 ---Супер добре е ...може би ...че то тая снимка нещо на подхожда на ПРОЕКТ , нито на неговата РЕАЛИЗАЦИЯ ...мда , и ние знаем тез думички!!! :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Плуга винаги индентифицира машината като българска!!! :good:
--- Край на цитат ---
Абсолютно съм съгласен, машината придобива много по-красив и завършен вид с БЪЛГАРСКИ плуг. :dance1:
zazo:
По-хубава снимка трябва, иначе съм убеден, че е станало добре. Очаквай сериозен промишлен шпионаж :diablo:
Vlado:
Предоставям информация само срещу солидно заплащане, най-добре в малайзийски рингити... :spiteful:
Vlado:
Силно стимулиран от майсторлъка на Васко (Vaskopf) и Кольо (zazo) реших да пипна още и моя модел на 14-та серия, като махна някои излишни неща по котела на машината (водоподгревател, водна помпа, камбанка и др.), да боядисам туй-онуй, да смажа и огледам. Резултатът изненада дори мен! Тъй че очаквайте скоро, след като довърша всичко, съответно сглобя машината, представяне на наистина изцяло побългарения модел на BR50 - 14.41 в НО.
:)
Vlado:
Речено - сторено! Махнах водоподгревателя и водната помпа. Махнах тая камбанка дето в нашaтa железница никога не е виждала бял свят и започнах да слагам липсващите при новата система на нагнетяване тръби. Най-общо локът вече прилича на 14.25 докато седеше в Стара Загора, но запазих Вагнер крилата, а горен фар се надявам да придобия в скоро време.
Остава да се направи още: горен фар (ще го купя), удължаване на стените на въглищарника, евентуално изработване на шкаф за инструменти отзад на тендера, поставяне на още табели (ако успеем да ги направим с Иво), по-натам слагане на още един слой зелена боя, евентуално поставяне на димоповдигаща яка на комина (ако успея да я направя) и боядисване на ел. инсталацията на тендера (на лока вече е боядисана в жълто). Чудя се дали да му сложа парапети, защото 14.41 в Калояновец има парапети, но това ще го реша допълнително.
Очаквайте скоро снимки на модела в новото му (до голяма степен осакатено) бг амплоа. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия