Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Сбирка 12.03:2011г Реализма и моделизма.

<< < (9/18) > >>

br185:
Аз лично смятам да използвам за пътуване следните влакове:
-отиване влак 40101
Велико Търново-5:27    Стара Загора-8:55
-връщане влак 40106
Стара Загора-18:45      Велико Търново-22:24
Ако разбира се ги има тези влакове педвид възможността за стачка в БДЖ (напълно оправдана)!
Иначе имам предложение всеки да ис донесе нещо любимо от колекцията си без значение от мащаба и вида на захранването (аналогово или цифрово), просто за да го покаже на останалите!

liro4605:
Двама от върлите почитатели на чеТаТа много рядко влизат в форума,пък ще е чудо ако напишат и нещо.По този повод няма да е лошо да вземеш трасе и захранване а,аз ще се свържа с тях да  донесат модели.

br185:
 :) :) :)

Adrian:

Задължително снимки - ама не само на моделите - а и на атмосферата , хората .. :)

liro4605:
       На присъстващите ще се постарая да подаря поне по 1брой от списание ЖП Транспорт. :read:
    Носете нещо да се похвалите -да си направим ревю. :blush2:
--- Цитат на: liro4605 link=topic=2991.msg55587#msg55587 date=1299692692 ---Ако сте пропуснали срещата в Търново и съжалявате ,елате за да не съжалявате пак.Ако пък сте били,елате защото знаете за какво става въпрос!

12.03:2011г

--- Край на цитат ---
   Ще има цифрово и аналогово трасе в Н0 както и аналогово в ТТ. :locomotive: :locomotive: :locomotive:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия