Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Сбирка 12.03:2011г Реализма и моделизма.

<< < (12/18) > >>

Best Ripper:
Туй от мойто фотоапарат...

щрак

на сървърчето ми е засега... снимки и клипове

ogiegp:
Приятели,за първи път бях на подобно събиране."Доволен съм" е едно доста смътно определение за удоволствието ,което изпитах от тази среща :yes: :yes: :yes:
Ще е най-добре да се помисли по въпроса със зачестяването на такива събирания с разменени гостувания по цяла БЪЛГАРИЯ :clapping: :clapping: :clapping:
Приятен ден :hi: :hi: :hi:До скоро на присъствалите ,а на отсъствалите до следващия път :yes: :yes: :yes:

nilfe:
Похвално.  :clapping: :clapping: :clapping:

liro4605:

За групата от Пловдив забавлението започна още от влака.

Бяхме в уречения час на уреченото място.

Един по един или на групи продължиха да идват съмишленици.

Заради волната програма на сбирката, така и не се събрахме всички за обща снимка.Едни караха моделни влакове,други обикаляха по коловозите.После обратно и така.С две думи темата "Реализма и моделизма" беше в ход.

Бяхме посетени и от най-малкия домакин.

Направихме си разходка в реализма,за да обогатим моделизма. ;D

Любезният ни домакин уреди локомотив,който евентуално чакаме и на модел, да спре на първи коловоз на гарата под залата, където беше сбирката.Докато някои му се наслаждаваха отгоре и коментираха покривното обурудване, други се качваха да му се покефят и от вътре.

Там където се събрахме там си и  казахме "Довиждане до следващия път!"

р.р.  Сега съжалявам,че не направих повечко снимки,но напоследък се отдавам на момента изцяло.

gts.best:
 :good: :good: :good:
 :good: :good:
 :good:
 :drinks:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия