Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Сбирка 12.03:2011г Реализма и моделизма.

<< < (15/18) > >>

ivo:
http://www.flickr.com/photos/railwaypassion/5526033136/

Tramway:
Имах покана от Стойко и Станимир и са бях нагласил да дойда, но стана тъй, че на 12-ти трябваше да си играя с едно доста големичко моделче, а именно - да закарам 16.01 от Сф до ГО. Закарах я, но докато я подготвя за гасене и разтоваря инвентари и багажи, денят мина - стана 18:30, когато вие вече сте приключили и сте си тръгнали. Съжалявам...  :unsure: Очаквам да разказвате какво е било.

petuha_69:
Както разбирам сте си прекарали страхотно! Бравос!Много ме е яд. :angry: :diablo:
Аз все нямам късмет :София-на работа;Търново-на работа;Ст.Загора-пак на работа!
Завиждам ви благородно!Ей така се прави,речено сторено.

TheJackal:
Радвам се приятели, че сте се забавлявали чудесно! :drinks:
petuha_69, стига рева, в събота у наше село на софра, там ли ще си? Да знам, да пускам за срещата.

G_GROZ:

--- Цитат на: Tramway link=topic=2991.msg55972#msg55972 date=1300112476 ---Имах покана от Стойко и Станимир и са бях нагласил да дойда, но стана тъй, че на 12-ти трябваше да си играя с едно доста големичко моделче, а именно - да закарам 16.01 от Сф до ГО. Закарах я, но докато я подготвя за гасене и разтоваря инвентари и багажи, денят мина - стана 18:30, когато вие вече сте приключили и сте си тръгнали. Съжалявам...  :unsure: Очаквам да разказвате какво е било.

--- Край на цитат ---
Ами трябваше да я закараш през СЗ, а не да се оправдаваш защо не си дошъл.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия