Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Озеленяване на макета

<< < (8/14) > >>

XRISTO:
"Манията"  да ползвам "хелметекс" в този случай се дължи на желанието ми да боядисвам след като съм залепил стърготините, а ако съм осъществил залепването с С200, всеизвестен факт е, че ще се разлепят още при нанасянето на байца, с който смятам да оцветявам.От темперните боички се пазя, защото смятам, че са по-нетрайни от байц и всяко попадане на капчици вода върху вече направената трева ще размиват боята и тревата ще стане бяла на такива места.Май ще взема да експериментирам върху пробно парче картон.Обаче тази идея с кафявата боя върху основата ми харесва - наистина би се получило по-добре, според мен.  :good:

pach:
Всеизвестен факт е ,че след изсъхването С200 вече не е водно разстворимо , та не ми е ясно , все пак , защо трябва да се "надишаш" с хелметекс ???
 ;D

XRISTO:

--- Цитат на: pach link=topic=30.msg24384#msg24384 date=1242115860 ---Всеизвестен факт е ,че след изсъхването С200 вече не е водно разстворимо , та не ми е ясно , все пак , защо трябва да се "надишаш" с хелметекс ???
 ;D

--- Край на цитат ---

Тъй ли?!И защо като лепна теракота над мивката с С200 (крайна плочка е, постоянно се слагат тежки неща върху нея) не мърда, а същата, залепена отстрани , в коритото на лятата мивка, съвпада заобградена от други плочки, което предполага по-здраво залепване,без да я докосваш пада за 2-3 дена?  :spiteful:

pach:
А кой те е излъгал ,че С200 става за теракота???
 :lol: :lol: :lol:
Следващият път като се откачи плочката опитай направо с декстриново лепило - ще стане трепач!!!! :pleasantry:

XRISTO:
Никой не ме е лъгал - става, но за сухи места, пробвал съм и оттам съм се и убедил.  :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия