Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Озеленяване на макета

<< < (10/14) > >>

jopeto:
 :diablo: Темата не се казва  "Домашен майстор" !!! Моля изтрийте тоя бесмислен и неуместен спор! Пишете за тревички, не за плочки! :diablo: :angry: :angry:

XRISTO:

--- Цитат на: pach link=topic=30.msg24467#msg24467 date=1242202714 ---Колкото до темата , така и не разбрах , защо не си оцветиш стърготините предварително в байц (става за половин час със съхненето на принципа - изсипваш стърготините в байца , прецеждаш , връщаш байца в шишето , растилаш стърготините да се изсушат , стриваш слепналите и готоФо  ;D) и след това на предварително боядисаната повърхност (така се прави и с "наелектрезиращата" се трева) си ги лепиш по метода на Евростара - демек - Жорж???

--- Край на цитат ---

Честно да ти кажа, опасявам се, че ще се омърлям до ушите с този байц(аз криво-ляво ще се умия, но откакто при поредните си моделистки напъни разлях шишето с ацетон на покривката и жената щеше да ме усмърти  :haha: се страхувам от бои и разредители) - затуй по-ми се иска да го "мацна" с четката, но щом не става така - ще рискувам, пък ако липсвам идната седмица - то значи белята е станала и жената ме е изгонила.  :lol:

pach:
Джопе , що се заяждаш ????  :angry:
Нито спорим , нито е безмислено уточняването на качествата на едно от най-употребяваните лепила!!!!Тревичките също се лепят нали????
Кви вампири те гонят?????
 :fool: :fool: :fool:

Лепилата в шишета (особено ацетоновите) аз си ги лепя върхе картонена подложка от бира - така дори да го бутнеш с лакът , не се обръща поради голямата подлложка  ;).
За байца - на балкона с една саксия отдолу , да попива  :pleasantry:, или на двора върху естествената тревичка... :beee:

Има и домакински ръкавици , но ако се омазваш до уши , направо химическо наметало ти трябва !!!  :lol: :lol: :lol:

XRISTO:

--- Цитат на: pach link=topic=30.msg24472#msg24472 date=1242204884 ---Лепилата в шишета (особено ацетоновите) аз си ги лепя върхе картонена подложка от бира - така дори да го бутнеш с лакът , не се обръща поради голямата подлложка  ;).

--- Край на цитат ---

Това е идея!  :good:Не ми е идвало на ум, а е хитро решение.
Лошото при инцидента с ацетона е, че не беше лепило, а истински ацетон, който размаза цветовете и шарките на платнената покривка в кухнята.  :blush2: С него си мия четките,с които си боядисвам човеците.Не ползвам терпентин, защото е с пъти по-скъп, а и той сигурно щеше да омаже покривката по същият начин. :wacko:

pach:
Ама хората се оборудват с парче "баляматум" , моделни подложки (ама са скъпички...) , стари покривки или стари вестници като правят опасни за домашното имущество неща!!!
 :lol: :lol: :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия