Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
За закриването на жп линии
XRISTO:
Тук е най - подходящо да го съобщя. :(
Вчера моят комшия, който е ръководител - движение ми каза, че шефовете им са обявили открито намерението си да закрият линията Свищов - Троян. :fie:
Ще рече, че повече влакове ще мога да гледам само на снимка.А това е най - малкият проблем.Колко хора ще останат без работа.... :fie:
Ще стачкуват, ама едва ли нещо ще се промени.Егати и държавата сме!А мангалите ще разграбят всичко за нула време.
И това ако не е катастрофа в БДЖ... :stop:
mitko359:
От кой град си че да не можеш?
Adrian:
Мите ,я се стегни - под аватара му чети :pleasantry:
Vlado:
Свищов - Троян е важна линия и не ми се вярва това да се случи. Отгоре на всичкото има и стабилни товаропотоци по нея, тъй че... знам ли?! :sorry: Пък и да не забравяме, че при Ловеч се строи завод за автомобили, който ще има нужда от жп транспорт за продукцията си. 8)
Имай предвид, че постоянно се пускат такива слухове и обикновено се оказват неверни. Но е вярно и това, че освен няколко натоварени жп линии, останалите са пълна скръб без обозрими надежди да сформират оправдаващи съществуването си товаропотоци или повече пътници и е само въпрос на време някой "специалист" достатъчно добре да се обоснове в полза на закриването им, за да се случи това. :diablo:
KRAKOMOBILA:
Те искат да закрият Димитровград - Кърджали - Подкова, Калотина - Станянци, Алдомировци - Бели брег, Дупница - Бобов дол, Вакарел - Чукурово... които са линии с десеторно по-голям товаропоток... та Свищов - Троян няма да закрият.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия