Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Търся снимки на B вагон 2/2 класа купеен

<< < (11/20) > >>

CaLLlo:

Ти си ми Ясен кой ти е източника ...

TheJackal:
След всичко изписано до тук за въпросните вагони, това означава ли, че в една от последните серии на филма "На всеки километър", в която Велински отпътува от България за Германия и умира в коридора на вагона е точно от тези вагони?

Сaprycorn:
По този повод цитирам дословно документа
...14 013 е сниман в пета серия на тв филм На всеки километър- превозване на съветска дипломатическа мисия Берлин-Виена-Белград-София-Истамбул. Снимане 1970г...

Сaprycorn:

--- Цитат на: CaLLlo link=topic=3009.msg68506#msg68506 date=1323285565 ---
   Ти си ми Ясен кой ти е източника ...

--- Край на цитат ---
Аз съм Ясен :), а източникът е човека, по чиято инициатива са извършени тези преустройства по вагоните през годините (напълно безсмислени според мен).

Сaprycorn:

--- Цитат на: TheJackal link=topic=3009.msg68507#msg68507 date=1323286957 ---След всичко изписано до тук за въпросните вагони, това означава ли, че в една от последните серии на филма "На всеки километър", в която Велински отпътува от България за Германия и умира в коридора на вагона е точно от тези вагони?

--- Край на цитат ---
Току що изгледах "На всеки километър" сезон 2 епизод 12, в  който Велински умира. Вагонът е спален, точно от тези, които се скъсахме да коментираме в другата тема имали ли са жълти ливреи или не. Горещо препоръчвам да се гледа тази серия, има прекрасни моменти с двойна тракция серия 04, разминаване с ДМВ серия 18, унгарски вагони тип У, вагони серия 47 (чисто нови), както и по-стари пътнически вагони!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия