Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Търся снимки на B вагон 2/2 класа купеен
pach:
Грешки винаги ще има...щото много неща са си интерпретация според съответния автор :spiteful: .
Или всичко се заключава до това колко по обем данни и тяхната достоверност е доказана,
има в наличност, тоест колко е имал автора по съответния въпрос за който пише.
Доколкото си спомням като разглеждах книгата, не беше само на корицата с цветна снимка.
Но 90 % от снимковия материал е черно/бял все пак.
IKAR:
Ето въпросните вагони с оригиналната, заводска боя. После всички ги направиха червено-бели и ходи им хвани края....
Фирмените табелки си ги спомням ясно - пишеше Land: Bulgarien, Baujahr 1990. По-красноречиво доказателство, че са си били правени за нас, от това здраве му кажи. А и без това ясно си личеше, че са сравнително нови, на по 3-4 години.
zazo:
Така е. Аз затова се опитвам да проверявам нещата поне от 2 места, понякога и от три, но не винаги е възможно за съжаление. От това което съм събрал до момента най-голямата каша е точно при доставките на вагони през 90-те. Ето още една снимка на подобен на този от предишната снимка вагон. За съжаление номера не може да се разчете, а без него изобщо няма начин да се ориетираш.
Тази снимка я знам, но винаги съм мислил, че това е немски вагон от международен влак. А за тая доставка от 90-та година ще трябва да проверя.
Adrian:
--- Цитат на: zazo link=topic=3009.msg68757#msg68757 date=1323771802 ---Така е. Аз затова се опитвам да проверявам нещата поне от 2 места, понякога и от три, но не винаги е възможно за съжаление. От това което съм събрал до момента най-голямата каша е точно при доставките на вагони през 90-те. Ето още една снимка на подобен на този от предишната снимка вагон. За съжаление номера не може да се разчете, а без него изобщо няма начин да се ориетираш.
(Image removed from quote.)
Тази снимка я знам, но винаги съм мислил, че това е немски вагон от международен влак. А за тая доставка от 90-та година ще трябва да проверя.
--- Край на цитат ---
Bme passenger car in Bucuresti Nord station, waiting to be attached to the train for Budapest. Date: April 13th, 2005.
51 52 20 40 045-5 ?
pach:
--- Цитат ---50 52 20 40 045-5
--- Край на цитат ---
Не този номер защото явно се вижда че почва с 51!!!
Що не пишеш на румънеца (blood13@xnet.ro) за данни от тази снимка?!?
Може пък и да отговори!!! :blink:
ПП.Аз го виждам като 51 52 20 60 080-(5 или 6) но контролната цифра може да се сметне де...
ПП.Мда май това пра Адри е по-близо до истината!!! :scratch_ones_head: :good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия