Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Слави

<< < (9/18) > >>

daddy_g:
Първата ми среща с 42-ката беше преди много години...тогава бях на 6 и го изкарах от ремонтното хале на ЖП-завода под ръководството на баща ми(тогава работеше там)

pach:
Чудесно, но си запомнил нещо различно - 6 години, не правят 6 оси.
Нашата БДЖ-42 не е шест, а четириосна! За това казвам че нашата "ламинатка" Пико не е прави.

За височината на моста ---> не знам защо съм се заблудил, че работиш в Н0. :blush2:
За N струва ми се че 40 мм височина на светлия отвор ще са на ръба
(тоест там трябва да ти е контактния проводник, при светъл отвор от 42 мм).
Но при добро желание струва м и се че може да се напасне.
Успех! ;D ;D ;D

daddy_g:
Значи само корубата му е като на 42-ката...Само да ми пристигнат дръвчетата и дизелчето че съм леко в застой

optron:

--- Цитат на: daddy_g link=topic=3023.msg56940#msg56940 date=1301487403 ---Не знам колко точно е инженерно издържан моста ама май е малко нисичък....ако пусна някой електровоз пантографа ще опре...за съжаление не разполагам с такъв за проба

--- Край на цитат ---
По принцип, пантографите щръкват доста нависоко, ако няма къде да опират - това е за да може да се нагаждат към контактния проводник. Ако няма да имаш контактен проводник, просто трябва да ограничиш хода на пантографите по някакъв начин, или да ги застопориш на определена височина, без възможност да се движат ...

daddy_g:
Дръвчетата дойдоха остава само локомотива да пристигне скоро и снимки ще кача  :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия