ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Отворен диспут относно новите правила в раздел "Купува / Продава"

(1/21) > >>

EMPEROR:

--- Цитат на: Adrian link=topic=2784.msg56243#msg56243 date=1300444766 ---В промоция :  49 лв

Roco 44941   DB-AG  1-2 кл.
витринен модел , OVP - 59 лв

link
всичко в продажба виж тук

--- Край на цитат ---

Хайде моля те всичко актуално поне от тук нататък публикувай в първи пост. Иначе много разпокъсано се получава и се следи трудно какво всъщност се продава и какво не.

Adrian:
АБСОЛЮТНО не разбирам какво искаш да ми кажеш ?

Моля те да ми го обясниш .

Имам една тема . Когато искам да публикувам новост в тази тема трябва да правя редакция на първи пост ли ? Демек темата ще потъва без рефреш ?

И за публикуването на снимки : давам линк към снимка , без да излиза снимката в темата ми ?

Айде учтиво ми обясни , защото нищо не разбрах .

Защо не писа на Tabakoff например , който вчера направи незнам колко рефреша ?

Нещо виждам тенденциозност тук и държа Dispatcher да обясни ситуацията .

Когато тема е рефрешната и искаш да видиш какво става - цъкваш автоматично на последният пост , нали ?

Аз изобщо не гледам първите постове на дългите теми .

Дотук се съобразявам с всичките изисквания . Съгласен съм , че отварянето на много снимки натоварва страницата и
подкрепям използването на линкове, без снимката да се отваря в страницата ,
но това с редактирането на първи пост е безмислица.

EMPEROR:
Никой не ти казва да не си "ЪП"-ваш темата, а просто промените да са само в първия пост... не виждам какво неясно има?
За снимките си го разбрал правилно.
Заради tabakoff са новите правила, макар че не съм длъжен да ти давам обяснения. Така че тенденцията само ти си я виждаш.

Когато човек иска да види в една тема със 100 продукта какво има налично и какво не, е хубаво да го има събрано на едно място, а не да се ровят 100 страници и да се гледа това го има това го няма.
Стига рева и просто чети, ама не избирателно, а наред.

Adrian:
 :good:

pach:
Глупости....и стига този Табакоф ти бърка нещата!!!
Виж аз какво направих в моята тема - само дето първи пост сега не ми е със снимки, защото нищо конкретно не е в продажба!
Не само че се претоварва (вече) сайта, защото колкото повече снимки има, толкова повече става големината на всяка страница , заемаща място в паметта.
Освен това омръзва всеки ден (при рефРеш) да чакам цял куп снимки в последния пост, за да мога да отметна темата като прочетена.

Става въпрос за заеманото по обем на паметта място,  и тук Табаков въобще не е замесен!

Ще взема да върна всички панорамни снимки в темата с тапетите - та да стане 1 терабайт...и ще я ъпдейтвам всеки ден с по още един панорамен пейзаж...да видим тогава как ще си ъпдейтвате темите и форума!!! :spiteful: :spiteful: :spiteful:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Адри , не така приятелю щото и ние имаме търпение и колкото и да те разбираме, все пак ти си един като останалите тук!
 :hi: ;D ;D ;D :yes:

ПП. То така става от мухата ...слон!!!
 :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия