300 снимки по 100-150 кб не правят 300мб. Второ не се отварят едновременно. Трето да мисля, че всички имат бърз интернет, поне толкова бърз, та да отворят 5-6 снимки с размер около 200 кб в неоходимият размер. Компютъра няма нищо общо с отварянето на снимките, освен ако е без РАМ, разбира се.
Извини ме, но не всички сме търгаши, повечето може би, но не всички. Щом си по-възвишените теми, ами давай, никой не те спира започвай ги, пък ние ще ги четем и ще се възвисяваме от търгаши към възвишени души.
Между другото Лиро твоите теми също са пълни със снимки, трябва да ги замениш с линкове. Колегата това ти напомня. 
Дадох груба сметка, но ако искаш по-конкретна, ето:
Тея 300 снимки, ги сметни по 100-150кб... Сега понеже през деня съм на работа (както и повечето от Вас сигурно), тук интернета ми е лимитиран на 30к. Направи една бърза сметка и ми кажи колко време ще ми се отваря въпросната страница? Когато снимките не са като линкове започват едновременно да се отварят... значи на мен половината ми време във форума трябва да минава в чакане на зареждане.
За РАМ-а си прав донякъде само. Защото картинките се отварят във ВИДЕО паметта, когато ти е отворена дадена страница. А между основната рам и видео рама има малка разлика.
Относно по-горното изписано за търгашите, не визирах конкретно теб, не знам защо ти точно си се почувствал обиден, но щом сам се слагаш в тая категория - ок.
Лъчко , почваш ужасно да дразниш с твоето тенденциозно и целенасочено човъркане .
И ти ужастно много дразниш, но те търпя, уви това ми е работата. Отиди в който и да било друг форум и си позволи такъв тон към модератора. Ще отнесеш моментален перманентен бан, така че за търпимост хайде да не си говорим, защото си един от най-толерираните хора в тоя форум.
Абсолютно съм сигурен ,че това са си някакви твои лични решения !
Това си е лично твое мнение, защото аз съм представителното лице на администрацията и съответно аз отнасям негативите.
Хората ти казват ,че това е най-посещаваната тема във форума - ти продължаваш да
да го усукваш .
Ако искаш да знаеш аз съм довел най-малко 1/4 от форума имено покрай темата к/п ,
защото хората няма откъде да намират модели . За всяко хоби к/п е неделима част и вземи го преглътни .
Какво да преглътна и какво не, не си ти човека, който да ми казва и ако не ти харесва тук, никой не те задържа на сила.
Какво като си докарал 1/4 от форума (по твоите думи). Ти изобщо даваш ли си сметка, че тези ти продажби са благодарение именно на форума. Ако не ти харесва ходи си продавай нещата другаде, пак - никой не те държи на сила тук. Ако според теб идеята на форума е раздел "Купува / Продава", да започне форума да събира процент тогава?
GTS дава добра идея - к/п да не се отваря в списъка на нови теми ; който има желание да отива и да я преглежда . Ами ти като нямаш желание недей бре ? Баси дечкото . Даваш правила , после ги отменяш , после пак ги променяш ???
Аз и да имам желание и да нямам като модератор съм длъжен да я правя тая работа, за да следя за правилата.
Искам Dispatcher да напише точно и ясно правилата ! Не ти - ти не можеш да се оправиш.
Ще има да почакаш...
Първо се разбрахме да няма рефреш в рамките на 24 часа ; после - всичко да е в една тема . Сега се оказва ,че тежало отварянето на снимките - но теженето не е само в тази тема !! Ако ще работим с линкове - ще е за всички теми . Хората са прави - искат око да види , ръка да пипне - с линковете е бъгаво - някъде иска регистрация , някъде не отваря - ще почнат разправии - не е това решението !
По-скоро цепете темите .
80% от всички снимки са в раздел "Купува / Продава". Това е най-тежката част от форума, затова рестрикциите са за там.
Обясни ми къде е разликата дали ще постнеш линка до снимката или същото, но в тагове за снимка? И при двете ако "някъде иска регистрация, някъде не се отваря" ефекта ще е един и същ. Разликата между преди и сега в това което слагате в темите си е наличието на таг за снимка отпред и отзад, което го прави автоматично бутончето "Вмъкни Изображение". Така че логиката ти нещи куца.
Или сменете форума с модерен (крайно време !!) .
За да сменим форума с модерен, ти ли ще платиш или?
Как не те е срам изобщо. Правиме всичко това на доброволни начала и една стотинка не сме поискали от Вас. За това пък на претенции сме се наслушали до гуша!
Намеците ,дето ги правиш за делаверки, са обидни , пич .Не е твоя работа да коментираш , твоята работа е да го организараш така ,че да е удобно за всички . Изобщо си ревизирай поведението овреме и се извини! Кво ся - аз като съм купувал от теб , значи си търгашче ли ?
Не знам какво било моя работа и какво не, но не е твоя работа да оспорваш правилата на форума и решенията на администрацията. Ти ми кажи как ще е удобно за ВСИЧКИ (ама без недоволни), а не само за теб. Дай идея на която всички до един ще кажат "СЪГЛАСНИ СМЕ" и аз лично ти обещавам да го направя, но ако се появи дори 1 против или въздържал се, кво правим тогава? Тогава аз ще ревна колко си некомпетентен и как не ставаш за нищо, както ти правиш в момента. Или ти ще си ревизираш поведението овреме и ще се извиниш? Съмнявам се...